Bekende crypto exchange voorspelt ADA koers pump van 1265% – waarom stijgt Cardano?

1912 totale weergaven
Cardano: Tijd voor herbezinning te midden van stagnatie
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

De koers van Cardano gaat een all time high van $ 5 bereiken. Dat zijn de verwachtingen van crypto exchange CoinW. Recentelijk deelde de exchange aan meer dan 423.000 volgers via X wat de verwachtingen zijn voor verschillende crypto munten en hoe hoog deze kunnen stijgen.

Waar zullen top crypto munten staan tijdens de piek van de bullrun?

CoinW verwacht dat Bitcoin als eerst de koers van $ 100.000 zal overschrijden. Volgens de exchange zal Ethereum daarop volgen en de koers van $ 10.000 bereiken. Ook Cardano zal nieuwe hoogtes bereiken rond $ 5.

Daarnaast verwacht de exchange ook dat Solana de koers van $ 250 zal bereiken, Shiba Inu en XRP $ 1 waard worden en dat Avalanche naar $ 100 gaat stijgen.

Vlak na de post op X doken er een hoop crypto investeerders in de comments van de post, waar kritisch wordt beargumenteerd of deze doelstelling wel haalbaar zijn.

Kan Cardano $ 5 bereiken?

Vooral de stijging van Cardano naar de koers van $ 5 roept een hoop speculatie op onder crypto investeerders. Het bereiken van de $ 5 koers zou een nieuwe all time high voor de altcoin betekenen.

De huidige all time high van Cardano staat op een koers van $ 3,10. De koers van Cardano staat momenteel op $ 0,40. Dit betekent dat ADA ruim 88% onder zijn all time high verhandeld wordt.

cardano koers

Een stijging vanaf dit koerslevel naar de $ 5 koers zou een koers toename van 1265% betekenen.

Niet alleen CoinW verwacht dat Cardano naar $ 5 zal stijgen. Ook crypto expert Ali Martinez denkt dat de altcoin tegen het einde van dit jaar een enorme groei zal laten zien. Hij vergelijkt de huidige periode met 2018 tot 2021, toen de altcoin ook een lange tijd zijwaarts bewoog, maar uiteindelijk wist uit te breken en een nieuwe all time high neerzette.

Ali Martinez verwacht dus dat Cardano ditzelfde trucje wederom zal uitvoeren en daarmee de koers van $ 5 zal bereiken. Ook trading firm Changelly sluit zich aan bij deze koers verwachting. Zij denken dat Cardano uiterlijk 2031 een koers van $ 5,15 zal bereiken.

De koersgroei van Cardano zal voornamelijk komen vanuit de ontwikkelingen dat het project de afgelopen tijd heeft doorgemaakt. Het cryptoproject heeft al die jaren zijn plek in de top 10 weten te behouden en is op weg naar een rooskleurige toekomst.

Pepe Unchained en Crypto All-Stars schudden crypto markt op zijn kop met succesvolle presale

Pepe Unchained en Crypto All-Stars zijn twee presale projecten die de crypto markt in hun ban hebben. Pepe Unchained heeft met zijn presale meer dan $ 10 miljoen weten binnen te halen en de recentelijk gelanceerd Crypto All-Stars begint dicht bij de mijlpaal van $ 1 miljoen te komen.

Vroege investeerders zijn geïnteresseerd in deze crypto projecten omdat er grote potentie in deze meme coins zit. Daarnaast zijn de rentes voor het staken van de presale token torenhoog, waardoor een enorm rendement verdient kan worden.

Pepe Unchained – $PEPU

Pepe Unchained is een presale project dat een aantal maanden geleden is opgericht. Sindsdien heeft het $ 10 miljoen weten binnen te slepen met zijn presale. Dit geeft aan dat veel investeerders een klein gedeelte van hun portfolio toewijden aan de $PEPU-token.

Pepe Unchained is gebaseerd op de originele meme coin van PEPE, alleen is het presale project gebouwd op de Ethereum blockchain. Hierdoor kan het genieten van snelle transacties en lage transactiekosten.

Dit is een van de redenen waarom investeerders liever Pepe Unchained in de portfolio hebben in plaats van PEPE. Een andere reden is het feit dat een jaarlijkse rente van meer dan 190% behaald kan worden met het staken van de $PEPU-token.

Wacht dus niet te lang met het aanschaffen van de $PEPU-token, voordat de koers is ontploft. Alleen via de officiële website van het project zijn de tokens te koop met ETH, BNB, USDT en creditcard.

Crypto All-Stars – $STARS

Crypto All-Stars is een van de nieuwste presale projecten die de crypto sector heeft betreden. Binnen een korte tijd heeft het project meer dan $ 700.000 weten op te halen met zijn presale.

Crypto All-Stars is gebaseerd op een mengelmoes van meerdere meme coins. Denk hierbij aan PEPE, Dogecoin, Floki, Brett coin en Turbo. Het presale project is van plan om meerdere meme coins bij elkaar te brengen, door een stakingscontract te introduceren.

Hiermee wordt het mogelijk voor vroege investeerders om rente te ontvangen over hun gestakede $STARS-tokens.

Wacht dus niet langer om te profiteren van dit exclusieve aanbod. De $STARS-token is alleen te koop via de officiële website van Crypto All-Stars. $STARS kan gekocht worden met ETH, BNB, USDT en creditcard.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

    Door: Hielke de Vries

    Hielke maakte kennis met het cryptolandschap in 2017 en heeft sindsdien uitgebreid onderzoek gedaan naar de blockchain en zijn functies. Sinds een aantal jaren focust Hielke zich ook op technische analyse rondom Bitcoin en altcoins binnen de crypto sector, om jou altijd op de hoogte te houden van de...