Forbes en OKX Wallet lanceren de Forbes Legacy Pass NFT

834 totale weergaven

Forbes, een prominente zakelijke publicatie, is een samenwerking aangegaan met OKX Wallet om haar betrokkenheid bij Web3 te vergroten door de lancering van de Forbes Legacy Pass NFT. Deze strategische samenwerking markeert een belangrijke stap voor Forbes, omdat het een unieke digitale lidmaatschapservaring biedt die alleen beschikbaar is via OKX Wallet.

Forbes Legacy Pass NFT

De Forbes Legacy Pass NFT biedt houders exclusieve voordelen, waaronder toegang tot belangrijke persoonlijke evenementen, invloedrijke rollen binnen de Forbes Web3 community en lidmaatschap van de Forbes Inner Circle.

OKX Wallet gebruikers genieten van een prioriteitsstatus bij de aanvraagbeoordelingen, waardoor het de enige onchain oplossing is voor een versnelde verwerking van de Legacy Pass aanvragen.

Deze samenwerking is onderdeel van Forbes’ bredere strategie om haar aanwezigheid in het Web3 ecosysteem te versterken. Het initiatief onderstreept de waarde van NFT’s bij het overbruggen van digitale en echte ervaringen, waardoor Forbes een naadloze verbinding kan creëren tussen haar gemeenschap en het opkomende digitale landschap.

Verdere uitbreiding van Web3

Naast de Legacy Pass heeft Forbes haar Web3 aanwezigheid actief uitgebreid door middel van verschillende partnerschappen. Onlangs lanceerde Forbes de INSPIRE-collectie van digitale verzamelobjecten in samenwerking met het Onchain Summer-evenement van het Base-netwerk.

Eerder werkten ze samen met het Optimism netwerk voor The SUNNYs award show, waarbij de belangrijkste bijdragers aan het Superchain ecosysteem werden gevierd.

Deze initiatieven benadrukken Forbes’ toewijding aan het stimuleren van innovatie en gemeenschapsbetrokkenheid binnen de Web3 ruimte.

Ondanks schommelingen in de populariteit en marktwaarde van NFT’s, blijft Forbes deze digitale activa inzetten om connecties op te bouwen en de aanwezigheid van het merk in de snel evoluerende digitale economie te versterken.

Wat is OKX Wallet?

OKX Wallet is een toonaangevend digitaal portemonnee platform dat een breed scala aan cryptocurrencies en blockchain activa ondersteunt. OKX Wallet staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en robuuste beveiligingsfuncties en is een voorkeurskeuze geworden voor gebruikers die hun digitale activa efficiënt willen beheren.

De integratie van het platform met de Forbes Legacy Pass NFT versterkt zijn positie als belangrijke speler in het Web3 ecosysteem en biedt gebruikers unieke mogelijkheden om deel te nemen aan exclusieve digitale ervaringen.

Nederlandse exchange met web3 wallet

OKX - trade meer dan 150 crypto’s

  • Nieuwe app in Nederland
  • Handel met andere traders
  • Verdien rente met crypto leningen
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

 

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....