Goedemorgen Bitcoin: miner verdient $200.000 aan BTC

639 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Solo miner wint $200K Bitcoin Jackpot met minimale hashrrate

Een Bitcoin miner heeft in zijn eentje het onwaarschijnlijke bereikt door een blok op het Bitcoin-netwerk op te lossen met slechts 0,012% van de gemiddelde hashrate en daarmee een beloning van $ 200.000 te verdienen.

Een solo-Bitcoin miner heeft de kansen overtroffen door met succes een Bitcoin-blok te verwerken en een beloning van bijna $200.000 te verdienen. De miner, die deel uitmaakt van de Solo CK pool, slaagde erin blok nummer 858.978 op te lossen op 29 augustus 2024, om 4:21 PM UTC.

Ondanks dat hij slechts 0,012% van de gemiddelde hashrate van het netwerk had, verdiende de miner 3,27 BTC, met een waarde van ongeveer $199.094.

Bitcoin hashprijs bereikt dieptepunt: goed nieuws voor kopers?

De huidige lage hashprijs van Bitcoin wijst op een afname in de winstgevendheid voor miners. De hashprijs, een maatstaf die aangeeft hoeveel inkomsten miners genereren per terahash aan rekenkracht, heeft een dieptepunt bereikt dat voor het laatst werd gezien tijdens eerdere periodes van lage prijzen.

In de bijgevoegde grafiek is te zien hoe de Bitcoin prijs (BTC Price) zich verhoudt tot de hashprijs (Hash Price). Historisch gezien is de hashprijs gedaald tot zijn laagste niveaus tijdens marktcycli waarin de Bitcoin koers eveneens een dieptepunt bereikte. Deze correlatie duidt erop dat de huidige daling in de hashprijs kan worden gezien als een indicatie van een bodem in de Bitcoinmarkt.

Ripple beschuldigd van oplichting: CTO ontkent beschuldigingen

In een verhitte discussie op X (Twitter) beschuldigden sceptici Ripple van oplichting, waarbij ze CEO Brad Galinghouse en CTO David Schwartz aanspraken. De CTO heeft alle beschuldigingen ontkend.

Het debat van de XRP gemeenschap
Op X (Twitter) ontstond er een verhitte discussie over een vraag die al een tijdje in de XRP gemeenschap wordt gesteld: wat brengt Ripple precies op tafel met XRP? Tijdens deze discussie beschuldigden enkele XRP sceptici Ripple ervan dat ze de hoeveelheid Ripple verminderen om hun eigen bankrekeningen te spekken, waarbij ze retail verkoop alleen maar gebruiken als liquiditeit voor hun eigen wallets:

Lees meer over:
bitcoin minersRipple

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...