Best Wallet verbetert functionaliteit met cross-chain swaps en fiat-conversies

332 totale weergaven
Best Wallet crypto
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Best Wallet ($BEST) is een indrukwekkende crypto wallet die voorzien is van vele nieuwe features die de functies van de wallet versterken en de kosten voor de eindgebruiker nog verder verlagen.

Het wordt gezien als een van de beste en gebruiksvriendelijkste non-custodial wallets, oftewel, wallets die je zelf kunt beheren. Best Wallet biedt onder andere geavanceerde cross-chain swap functionaliteit en fiat-conversies.

In de recentste update van de wallet app staat gebruikerservaring centraal.

Aan het begin van september heeft Best Wallet ook zijn airdrop aangekondigd, waarmee gebruikers gratis $BEST tokens kunnen verdienen door taken te voltooien via social media.

Deze token speelt een belangrijke rol in het ecosysteem, zo kom je met het bezitten van deze token in aanmerking voor lagere tarieven, vroege toegang tot de beste crypto presales. Op deze manier creëert Best Wallet een volledig ecosysteem onder zijn app, met als doel om gebruikers de beste ervaring te bieden.

Met Best Wallet kun je crypto met je meenemen, waar je ook naartoe gaat. Het is dan ook de huidige nummer een in onze lijst van beste crypto wallets om te gebruiken in 2024.

 

Best Wallet integreert Rubic om de laagste tarieven te bieden

De nieuwste versie van Best Wallet, v2.2.0, maakt gebruik van een Rubic integratie. Rubic is een betrouwbare aggregator die met meer dan 200 gedecentraliseerde exchanges (DEX’s) en 20 cross-chain bridges verbonden is.

Omdat Rubic toegang heeft tot al deze platforms en altijd de beste route weet te vinden, kun je bij Best Wallet de beste tarieven krijgen wanneer je kiest om tokens te swappen of bridgen.

Best wallet crypto swap

Een ander voordeel van deze integratie is dat er meer dan voldoende liquiditeit is voor je token swap. Het feit dat alle transacties worden verwerkt via de pagina van Best Wallet, zorgt voor een gestroomlijnde gebruikerservaring.

Ook is het swappen van tokens via deze crypto wallet veiliger dan ooit, omdat de Rubic integratie ervoor zorgt dat gebruikers akkoord moeten geven voor elk platform dat gebruikt wordt voor een transactie. Hierdoor ben je op de hoogte van wat er gebeurt met je crypto en heb je hier als gebruiker meer macht over.

Zet je crypto om in echt geld met behulp van MoonPay en andere bekende providers

Ook de vorige updates van Best Wallet, versie 2.0.0 en 2.1.0 introduceerden belangrijke functies, met name voor het omzetten van crypto in fiat geld.

Versie 2.0.0 introduceerde vooral meer gebruiksvriendelijkheid, met een nieuwe home screen, features zoals wallet switching en de mogelijkheid om crypto te tracken. Dit alles is verder gestroomlijnd met een nieuwe swipefunctie.

Versie 2.1.0 introduceerde nieuwe manieren om crypto om te zetten in geld, dankzij het gebruik van MoonPay, AlchemyPay en andere providers. Onafhankelijk of je uitbetaald wilt worden EUR, USD, GBP of vele andere fiat-valuta’s, kun je crypto via Best Wallet omzetten en op je bank laten storten.

Best Wallet crypto verkopen

Een andere nieuwe feature is de mogelijkheid om de totale waarde van je activa bij te houden, inclusief eventuele andere wallets die je op Best Wallet hebt. Dit scherm is ook aangepast zodat de gebruiker eenvoudig toegang heeft tot de belangrijkste informatie.

Ook is het menu voor instellingen aangepast, waardoor het mogelijk is om eenvoudiger tokens te verbergen of tonen, maar ook het updaten en het aanpassen van two-factor authentication (2FA).

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

 

Dit is waarom de $BEST token de gebruikerservaring bij Best Wallet nog beter kan maken

De recente updates die we hebben gezien bij Best Wallet zijn een duidelijk teken dat gebruiker centraal staat en zo eenvoudig mogelijk toegang krijgt tot sterke beveiliging en gebruiksgemak als het gaat om het bewaren van crypto.

Maar de $BEST token maakt deze ervaring nog beter, onder andere dankzij lagere tarieven en vroege toegang tot crypto presales, waarbij je tokens voor de laagste prijs kunt kopen voordat anderen dat doen.

De $BEST token geeft je ook toegang tot voordelen op andere platforms van Best Wallet, zoals Best DEX en de Best card die binnenkort gelanceerd wordt.

Deze tokens kun je tevens gratis verdienen als je meedoet aan de nieuwe crypto airdrop. Dit doe je door taken op social media te voltooien, wat zo simpel kan zijn als het stemmen in een poll of het verbinden van je account met Best Wallet.

Om ook mee te doen aan de airdrop campagne, kun je naar de officiële website van best Wallet gaan en dien je je Twitteraccount te verbinden om te beginnen met het verzamelen van punten.

Haal alles uit de Best Wallet airdrop door de app te downloaden en quests te voltooien. Hoe meer punten je verzamelt, hoe meer $BEST tokens je kunt winnen. Omdat deze token vele voordelen biedt binnen het Best Wallet ecosysteem, kunnen deze mogelijk veel waard worden.

Je kunt Best Wallet downloaden via de Google Play Store en de App Store van Apple, zo zorg je er ook voor dat je app up-to-date blijft. Als je ook op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen, kun je Best Wallet het beste volgen op X (Twitter) of deelnemen aan de officiële Discord server.

 

Lees meer over:
Best Walletcrypto wallet

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...