Shiba Inu koers stijgt: whales bereiden zich voor op 110% winst

461 totale weergaven
Shiba Inu koers stijgt: whales bereiden zich voor op 110% winst

Na ongeveer 75 dagen van zijwaartse beweging toont SHIB eindelijk signalen van een mogelijke koersstijging. Een belangrijke indicator, de Bollinger Bands, laat zien dat de volatiliteit toeneemt. Deze bands zijn lange tijd strak gebleven, maar beginnen nu uit te zetten. Dit wijst mogelijk op een aankomende verandering van de Shiba Inu koers.

Kan de Shiba Inu koers stijgen?

Ook is er een “golden cross” zichtbaar in de wave trend momentum oscillator, wat aangeeft dat er meer kopers in de markt komen. Dit kan extra druk geven om de koers omhoog te duwen.

Als de koers van SHIB uit de huidige prijsvork breekt en dit opnieuw test, is er potentieel voor een stijging van 110%, wat de koers richting $0.00002949 kan duwen in het komende jaar. Sommige analisten denken zelfs dat een stijging van 300% mogelijk is, gebaseerd op eerdere analyses.

Shiba inu whales

Accumulatie door whales wijst op SHIB koersstijging

Een belangrijk teken dat de koers omhoog kan gaan, is de liquiditeit in de orderboeken. De verhouding tussen koop- en verkooporders, laat zien dat er meer kooporders zijn dan verkooporders volgens Coinglass. Sinds 25 april zijn er op de meeste dagen meer kopers actief geweest, wat erop wijst dat traders SHIB aan het verzamelen zijn, zelfs tijdens de zijwaartse bewegingen.

Deze opeenstapeling van lange posities geeft vertrouwen in een mogelijke koersstijging. Hoewel de liquiditeit in de orderboeken op zich geen prijsbeweging veroorzaakt, kan de toename van kooporders helpen om de koers omhoog te duwen zodra de markt gunstiger wordt.

Liquidatiezones kunnen koersstijging versnellen

Een ander interessant aspect is het liquidatie-overzicht van SHIB. Dit overzicht laat zien waar grote hoeveelheden short-posities kunnen worden geliquideerd als de koers stijgt. Op dit moment beweegt SHIB rond de $0.0000146, waar $3,49 miljoen aan short-posities klaarstaat om geliquideerd te worden.

Als de koers iets stijgt, kan dit deze posities activeren, wat een kettingreactie van liquidaties kan veroorzaken op hogere niveaus, zoals bij $0.0000147 met $2,91 miljoen aan potentiële liquidaties.

Naarmate de koers hoger gaat, kan SHIB verder stijgen naar het niveau van $0.000015, waar nog eens $3,13 miljoen aan short-posities klaarstaat om geliquideerd te worden. Deze liquidatiezones kunnen de koers als een magneet aantrekken en verdere stijgingen mogelijk maken.

Interessant is dat het aandeel van whales met 0,12% is toegenomen en dat ook de posities van grote investeerders met 0,46% zijn gegroeid. Ondertussen is het aandeel van retailhandelaren iets gedaald, maar dit is geen reden tot zorg. De groeiende interesse en accumulatie door whales en grotere investeerders suggereert dat er mogelijk een koersstijging aan zit te komen.

Lees meer over:
shib koersshiba inu koers

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...