Goedemorgen Bitcoin: Oprichter Binance komt $3 miljard rijker uit gevangenis

636 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Noord-Korea infiltreert de cryptosector: Bedrijven werken onbewust met Noord-Koreaanse IT’ers

CoinDesk toont aan dat meer dan een dozijn blockchainbedrijven per ongeluk undercover IT-werknemers uit Noord-Korea hebben ingehuurd, waardoor ze risico liepen op cyberaanvallen en juridische problemen.

Het onderzoek van CoinDesk, een prominente bron voor cryptonieuws, onthult dat verschillende gerenommeerde blockchainprojecten zoals Injective, ZeroLend, Fantom, Sushi, Yearn Finance en Cosmos Hub, onbewust Noord-Koreaanse IT-werknemers hebben aangenomen. Dit nieuws werpt een schaduw op de cryptosector, die al kampt met zorgen over beveiliging en regelgeving.

Hacker bekent het stelen van $37 miljoen in crypto via ‘cyberinbraak’

Een Amerikaanse hacker bekent schuld aan het stelen van $37 miljoen in crypto via een ‘cyberinbraak’. Het gaat om Evan Frederick Light die tot 20 jaar gevangenisstraf riskeert per aanklacht, waaronder samenzwering tot het plegen van draadfraude en witwassen van geld.

De hacker heeft computerservers van een bedrijf geïnfiltreerd en ruim $37 miljoen aan cryptocurrency gestolen van bijna 600 slachtoffers. Hij heeft schuld bekend aan de aanklachten van samenzwering tot het plegen van draadfraude en witwassen van geld.

Changpeng Zhao’s verrassende winst: $25 miljoen per dag achter tralies volgens Forbes

Volgens de berekeningen van Forbes zag Changpeng Zhao, de voormalige CEO van Binance, zijn vermogen groeien met $3 miljard terwijl hij in de gevangenis zat.
Ontdek hoe hij dagelijks $25 miljoen verdiende, ondanks juridische problemen die hem achter de tralies brachten.

Lees meer over:
BinanceCZmisdaad

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...