Goedemorgen Bitcoin: ‘Dit kan BTC de volgende grote boost geven’

729 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

MicroStrategy bereidt zich voor om het Bitcoin-aandeel van Grayscale te overtreffen

MicroStrategy bereidt zich voor op nog een belangrijke Bitcoin-aankoop, waardoor het bedrijf binnenkort de grootste zakelijke Bitcoin-houder zou kunnen zijn en Grayscale’s GBTC-bezit zou kunnen inhalen.

MicroStrategy staat op het punt om de grootste Bitcoin-houder onder bedrijven te worden, door Grayscale’s Bitcoin Trust (GBTC) te overtreffen. Volgens de laatste indiening op 20 september bezit het bedrijf al 252.220 bitcoins, oftewel 1,2% van de totale Bitcoinvoorraad.

Amerikaanse wetgevers dringen aan op een nationale Bitcoin Reserve: Beide partijen steunen

Amerikaanse wetgevers van beide partijen steunen een nieuw wetsvoorstel om een ​​nationale Bitcoin reserve in te stellen, met als doel van de VS een globale cryptoleider te maken.

Amerikaanse wetgevers van zowel de Democratische als de Republikeinse partij steunen steeds vaker een voorstel om een ​​strategische Bitcoin reserve in te stellen. Deze impuls volgt op de aankondiging van senator Cynthia Lummis op de Bitcoin conferentie van 2024 in Nashville.

Miljardair: dit kan bitcoin de volgende grote boost geven

Galaxy Digital CEO en miljardair Mike Novogratz ziet één nieuwe factor die extreem bullish is voor bitcoin. In gesprek met CNBC’s Squawk Box zegt de miljardair dat het openen van de optiehandel in Bitcoin ETFs een maanmissie kan opleveren.

“De volgende grote katalysator voor bitcoin wordt de handel in opties op de ETFs. De SEC zegt dat ze komen. Maar ik weet niet of dat betekent dat we over drie weken opties hebben of over een maand”, aldus Novogratz.

Aan het einde van september keurde de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) het verzoek van BlackRock goed om opties te lanceren voor zijn Bitcoin ETF.

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...