Binance coin koers verwachting: whales worden bullish, gaat BNB stijgen naar $650?

567 totale weergaven
|
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

De Binance Coin koers is in 24 uur tijd met ruim 2,5% gedaald en ligt deze ochtend op $ 568, na een lichte stijging van 6,3% in de week en 9,4% in de afgelopen 30 dagen. BNB zou op het punt kunnen staan om weer te stijgen, met een koersdoel van $ 650, mits de altcoin zijn resistance van $ 600 weet te doorbreken.

Hoewel het sentiment van de markt momenteel bearish is, blijven whales bullish en heeft de altcoin vandaag nog zo’n $ 1,65 miljard aan volume aangetrokken. In dit artikel kijken we of het mogelijk is voor BNB om te stijgen naar $ 650 en wanneer dit kan gebeuren.

Gaat BNB Stijgen naar $ 650 na whale activiteit?

Crypto whales zijn om het moment massaal bezig met het inslaan van stablecoins en dit kan positief zijn voor Binance Coin, maar waarom is dat? Toen whales eerder in augustus stablecoins insloegen, steeg de Binance Coin koers daarna, deze correlatie zagen we ook in september en deze maand zou niet anders hoeven te zijn.

Het inslaan van stablecoins betekent dat whales mogelijk rekenen op volatiliteit en mogelijke dalingen, maar ook klaarstaan om crypto te kopen. Als alle hoop was verloren, zouden de whales simpelweg hun crypto omzetten in FIAT geld.

Naast stablecoins, zijn sommige whales ook actief Bitcoin aan het kopen, wat de crypto markt een extra duwtje omhoog geeft. Als Bitcoin hierdoor binnenkort weer bullish momentum opbouwt, kan Binance Coin hierdoor ook een boost krijgen.

En omdat BNB deze week al in een stijgende lijn zit, zou het binnenkort zijn opwaartse beweging voort kunnen zetten. Het zorgt ook voor een bullish patroon in de koers grafiek van Binance Coin, met een mogelijke breakout boven $ 600, gevolgd door een stijging richting $ 650.

 

Wat gaat BNB doen?

De Binance Coin koers zit deze week in een stijgende lijn, vergelijkbaar met de vorige stijging in september, waarin de altcoin een piek rond $ 615 bereikte. Gebaseerd op dit patroon, kan het een kwestie van dagen zijn voordat de BNB koers weer een breakout maakt boven $ 600 en dit keer mogelijk nog hoger gaat dan vorige maand.

Na de resistance van $ 600, zal BNB wel eerst door de $ 620 moeten breken, maar de Moving Average Convergence Divergence (MACD) indicator geeft aan dat deze mogelijkheid er is. De MACD (oranje) geeft het bullish momentum van BNB in kaart met een stijging boven de signaallijn (blauw), wat kan leiden tot verdere stijgingen in de koers.

Binance Coin koers grafiek
Binance Coin koers grafiek – Bron; TradingView

In het geval dat het sentiment van de crypto markt nog meer bearish wordt, heeft de koers nog een support rond $ 560. Als deze support inzakt kan de koers echter verder dalen richting de lagere support levens bij $ 540 en $ 530 en $ 485.

Op korte termijn is het belangrijk om de support level van $ 560 en de resistance van $ 600 in de gaten te houden, een breakout of een breakdown kan bepalen wat de Binance Coin koers de komende dagen en weken gaat doen.

Als BNB richting $ 650 stijgt, wat vóór november nog zou kunnen, zou het volgende grote koersdoel zijn all-time high (ATH) rond $ 720 zijn. Omdat oktober en november historisch gezien goede maanden zijn voor crypto, is het nog mogelijk voor BNB om dit jaar een nieuwe ATH neer te zetten en het jaar te eindigen rond $ 750.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

 

Welke altcoin gaat stijgen na whale activiteit?

De hoge activiteit van whales rondom Binance Coin en andere altcoins kan een teken zijn dat deze grote investeerders zich klaarmaken voor een opkomende crypto rally. Hierdoor kan niet alleen BNB stijgen, maar kunnen kleinere altcoins voor nog veel meer winst zorgen. Nu de crypto markt met nog eens 2% is gedaald vandaag, kan nu een goed moment zijn om nieuwe altcoins te kopen.

Twee van de beste altcoins om in oktober te kopen zijn nog voor een lage prijs verkrijgbaar in de presale en kunnen dankzij hun utility en lage market cap voor behoorlijke winsten zorgen. De onderstaande altcoins hebben ook aandacht getrokken van whales en kunnen de komende tijd nog meer aandacht krijgen van deze investeerders.

Pepe Unchained ($PEPU)

Pepe Unchained ($PEPU) is een van de grootste crypto presales van dit jaar en deze wil je niet missen. Het project heeft tot zover al $ 18,4 miljoen opgehaald en zal binnenkort zijn eigen Layer-2 blockchain lanceren, waarin Pepe Coin en crypto memes centraal staan. Maar waarom zijn whales zo enthousiast over dit project?

Het Layer-2 ecosysteem van Ethereum is in het afgelopen jaar behoorlijk gegroeid, nu steeds meer investeerders genoeg hebben van de hoge transactiekosten en lage snelheden van Ethereum zelf. De Layer-2 maakt het mogelijk voor een kleinere partij om zijn eigen blockchain op te zetten, terwijl investeerders profiteren van lagere kosten en hogere snelheden.

$PEPU is daarom niet alleen een meme coin, maar kan ook gebruikt worden voor zaken zoals transacties, overige kosten, staking beloningen en nog meer. Om deze reden zou de token behoorlijk kunnen stijgen in waarde en nog meer aandacht kunnen krijgen van whales. Je kunt $PEPU nog kopen voor $ 0,00995 per stuk en direct staken voor een APY van 118%.

 

Flockerz ($FLOCK)

Decentralisatie is een van de redenen dat de blockchain is ontstaan en speelt bij sommige projecten een grote rol. Een voorbeeld van zo’n project is Flockerz ($FLOCK), een nieuwe meme coin die samen met zijn community aan de toekomst wil bouwen. Het project verkoopt zijn native token, $FLOCK nog in de presale en heeft daarmee al meer dan $ 570.000 mee opgehaald.

Investeerders die $FLOCk kopen, krijgen toegang tot de Decentralized Autonomous Organization (DAO), waarmee je extra tokens kunt verdienen door te stemmen op voorstellen. Dit betekent dat je niet alleen bijdraagt aan de toekomst van het project, maar daarmee ook nog extra geld kunt verdienen. Met dit Vote-to-Earn mechanisme, hoopt Flockerz een sterke community op te bouwen, die de meme coin sector op zijn kop kan zetten.

Je kunt $FLOCK nu nog voor een scherpe prijs van $ 0,005724 per stuk kopen, maar deze prijs kan op elk moment stijgen. Na de presale zal $FLOCK voor een nog hogere prijs worden gelist op zijn eerste exchange en vanuit daar zou de token nog meer waard kunnen worden. Tijdens de presale kun je $FLOCK staken met een huidige APY van 3150%, wat gelijk staat aan bijna 10% extra tokens per dag.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Lees meer over:
Binance CoinBNB

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...