Pepe Unchained kopen 2024 – zo koop je eenvoudig $PEPU

Pepe Unchained kopen

Wil je Pepe Unchained kopen? Lees alles over deze nieuwe cryptomunt die sinds kort in een presale verkrijgbaar is en volg het stappenplan om direct je eigen tokens in te kopen.

Pepe Unchained ($PEPU) – overzicht van het project

 • Nieuwe Layer-2 meme coin: Pepe Unchained ($PEPU) introduceert een unieke combinatie van memes en Layer-2 functionaliteit. Door in te spelen op de populariteit van de Pepe-meme, wil dit project groeien en echte waarde creëren. Momenteel bevindt Pepe Unchained zich in de presale fase, wat betekent dat je de tokens tegen een lage prijs kunt kopen.
 • Snelle transacties met lage kosten: Pepe Unchained biedt aanzienlijk snellere transacties en lagere gas fees dan projecten zoals Ethereum. Pepe Unchained is ideaal voor complexe gedecentraliseerde apps, doodat het transacties tot wel 100 keer sneller kan verwerken.
 • Staking beloningen en presale voordelen: Op dit moment kun je de token in de presale kopen voor $ 0,008. Deze prijs zal stijgen naarmate de presale vordert. Wanneer de token op een exchange geplaatst, zal deze nog verder stijgen. Daarnaast kunnen vroege investeerders profiteren van hoge staking beloningen, met een APY die kan oplopen tot 90.000%.
 • Transparantie en verantwoordelijkheid: Pepe Unchained streeft ernaar vertrouwen op te bouwen bij investeerders door transparantie en verantwoordelijkheid te waarborgen. De whitepaper van het project beschrijft in 3 stappen de plannen om een volledig Layer-2 ecosysteem met echte functionaliteit te creëren.

 

Pepe Unchained ($PEPU)

Pepe Unchained - veelbelovende meme coin met eigen blockchain

 • Zeer hoge staking beloning
 • Lage bridge kosten tussen ETH en PEPU
 • Zeer krachtige eigen blockchain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

Hoe kan ik Pepe Unchained kopen – in 4 stappen

Voordat we je wat gaan vertellen over wat Pepe Unchained inhoudt, vertellen we je hoe je $PEPU eenvoudig kunt kopen. Het project bevindt zich op dit moment nog in de presale fase, waardoor het verloop van het kopen van de token nog iets anders gaat dan bij crypto’s die je op een exchange koopt. Hieronder leggen we je het precies uit:

 1. Stap 1: Verbind je wallet

  Voordat je de tokens kunt aanschaffen, moet je je wallet verbinden. Dit kun je doen door naar de officiële website van Pepe Unchained te gaan. Let er wel goed op dat je echt bij de officiële website bent, zodat je scams kunt voorkomen. Vervolgens moet je het juiste blockchain netwerk aanklikken en ook kies je de wallet die je hebt, bijvoorbeeld MetaMask. Je hebt dan je wallet verbonden met het project.

 2. Stap 2: Vul je wallet

  Je kunt Pepe Unchained kopen met behulp van bepaalde crypto. Hierbij gaat het om Ethereum (ETH), USDT en Binance Coin (BNB). Het is belangrijk dat je wallet goed genoeg gevuld is met een van deze crypto. Je zult anders namelijk niet de tokens aan kunnen schaffen.

 3. Stap 3: Wissel je crypto voor $PEPU

  Als je wallet verbonden en gevuld is, kun je beginnen met het inwisselen van de crypto voor $PEPU. Dit is zeer eenvoudig, want je kunt heel makkelijk invullen hoeveel crypto je wilt inwisselen. Let er bij deze stap wel goed op dat alle details goed zijn ingevuld en dan kun je de aankoop bevestigen.

 4. Stap 4: Wacht tot de presale eindigt

  Hoewel je de tokens inmiddels gekocht hebt, heb je ze nog niet direct in je bezit. Je moet namelijk eerst nog wachten tot de presale van Pepe Unchained afgelopen is. Voor de recentste informatie hierover kun je het beste het Telegram kanaal van Pepe Unchained volgen of het project volgen op Twitter. Zodra de presale klaar is, kun je weer naar de website van het project gaan. Hier kun je dan weer je wallet verbinden en vervolgens de tickets claimen.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Wat is Pepe Unchained?

Pepe Unchained is een nieuwe crypto meme coin, die gebaseerd is op de succesvolle Pepe coin. In tegenstelling tot veel andere meme tokens, maakt deze token gebruik van een eigen Layer2-blockchain. Als gevolg daarvan kan het project ook de techniek achter de munt zelf ontwikkelen en dat kan de nodige voordelen opleveren. In de meme sector heeft verder alleen Dogecoin een eigen blockchain en dat is ook meteen de meme coin met het meeste succes.

De blockchain van $PEPU biedt de gebruikers een hoge transactiesnelheid. Deze ligt zelfs 100 keer hoger dan bij Ethereum. De reden hiervoor is dat de Layer2 blockchain van Pepe Unchained voorkomt dat er congestie ontstaat en er meerdere achtereenvolgende transacties mogelijk zijn.

Pepe Unchained kopen

Naast de snelle transacties, zijn er ook nog eens weinig transactiekosten. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van het Ethereum-netwerk, zijn er lagere gaskosten. Hierdoor kunnen er ook lagere transactiekosten in rekening gebracht worden, wat natuurlijk erg prettig is voor alle traders.

Een deel van het totale aanbod van de $PEPU tokens is gereserveerd voor staking. Dit betekent dat er ook een passief inkomen verdiend kan worden met de token. Bovendien wordt zo op termijn de koers ook verder opgedreven, wat ervoor zal zorgen dat grotere winsten mogelijk zijn.

Eigenschappen van Pepe Unchained

Pepe Unchained heeft enkele interessante eigenschappen. Deze eigenschappen kunnen ervoor zorgen dat de token een enorm succes wordt. De interessantste eigenschappen zetten we hieronder voor je op een rijtje:

 • Presale: Pepe Unchained begint met een presale. Hierin is er sprake van een lagere koers, waardoor op een later moment de winst nog hoger is voor iedereen die tijdens de presale heeft geïnvesteerd.
 • Eigen Layer2 blockchain: In tegenstelling tot veel meme coins, heeft $PEPU een eigen blockchain. De techniek achter de token kan zo ook door het project zelf ontwikkeld worden.
 • Staking: Bij Pepe Unchained is er ook de mogelijkheid om te staken. Token holders kunnen hierdoor ook nog een extra passief inkomen verdienen. Bovendien zal uiteindelijk de koers hierdoor ook stijgen.
 • Block explorer: Met behulp hiervan krijgen gebruikers meer inzicht in hun transacties. Je kunt je eigen activiteit in de gaten houden en hierdoor zijn alle activiteiten zichtbaar en verifieerbaar.
 • Bridgen tussen $PEPU en Ethereum: Het is mogelijk om de digitale valuta eenvoudig te verplaatsen tussen de chain van Pepe en Ethereum. Dit heet bridgen. Hierdoor kun je profiteren van de voordelen van beide blockchains.
 • Lage transactiekosten: Doordat $PEPU een eigen blockchain heeft, verlopen de transacties dus niet via Ethereum. Het gevolg hiervan is dat er lagere gaskosten zijn en daardoor ook lagere transactiekosten.
 • Hoge transactiesnelheid: De transacties bij Pepe Unchained verlopen erg snel, doordat er meerdere achtereenvolgende transacties mogelijk zijn. Hierdoor verloopt het traden op een bijna moordend tempo.

Conclusie

Pepe Unchained is momenteel misschien wel het meest veelbelovende project dat er is. Bovendien speelt het ook handig in op het feit dat steeds meer mensen inzetten op Layer2 blockchains. De presale van het project laat ook al meteen de potentie zien, aangezien er in korte tijd al een erg groot bedrag is opgehaald.

De koers van de presale is nu nog erg laag, maar zal gedurende de presale verder gaan stijgen. Voor het behalen van de grootst mogelijke winsten is het dus zaak om zo snel mogelijk in de presale in te stappen en de tokens aan te schaffen.

Gezien de vele interessante eigenschappen en mogelijkheden, is de kans groot dat Pepe Unchained flink gaat stijgen zodra de token op de exchanges verkrijgbaar is.

 

Pepe Unchained ($PEPU)

Pepe Unchained - veelbelovende meme coin met eigen blockchain

 • Zeer hoge staking beloning
 • Lage bridge kosten tussen ETH en PEPU
 • Zeer krachtige eigen blockchain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

Veelgestelde vragen

Wat is Pepe Unchained?

Hoe kun je Pepe Unchained kopen?

Wat kun je met de Pepe Unchained token?

Referenties

 1. Pepe Unchained Whitepaper – (Pepe Unchained)
Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...