Crypto expert: top 3 nieuwe crypto’s om in de gaten te houden voor toekomst potentie

819 totale weergaven
nieuwe crypto munten |
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

De crypto markt heeft nog moeite om overeind te blijven in oktober, maar in het tweede deel van de maand zouden we een grote opleving kunnen zien en zou Uptober een feit kunnen worden. Daarom is nu nog een ideale kans om de beste cryptomunten te kopen nu ze nog laag geprijsd zijn.

De Bitcoin koers ligt momenteel nog steeds vlak onder zijn all-time high (ATH) van $ 73.737, maar met genoeg momentum kan deze piek worden overtroffen. Dit kan leiden tot een grote stijging voor altcoins nadat het kapitaal van BTC naar de altcoin markt stroomt. Hoe lager de market cap van deze altcoins, hoe harder ze kunnen stijgen.

Bitcoin koers grafiek ATM - Bron: CoinMarketCap
Bitcoin koers grafiek ATM – Bron: CoinMarketCap

Deze zondag kijken we naar de top 3 nieuwe crypto’s om in de gaten te houden in oktober, omdat ze volgens crypto experts potentie hebben om veel waard te worden in de komende maanden. Dankzij de sterke fundamentals van de onderliggende projecten, hebben ze de combinatie van hype op korte termijn en groei op lange termijn.

1. Pepe Unchained ($PEPU)

Pepe Unchained ($PEPU) is een opkomende Ethereum Layer-2 blockchain die investeerders tijdelijk nog de mogelijkheid biedt om zijn native token, $PEPU, te kopen voor een vaste lage prijs. Hoewel deze prijs verder stijgt op basis van hoeveel geld het project heeft opgehaald, kan deze prijs nog veel harder stijgen nadat $PEPU live gaat op zijn eerste exchange.

De Layer-2 van Pepe Unchained is van plan om te doen wat Pepe Coin (PEPE) niet kan, namelijk het bouwen van zijn eigen ecosysteem die volledig in het teken staat van Pepe.

Gebruikers van Pepe Unchained hebben binnenkort toegang tot een nieuwe gedecentraliseerde exchange, block explorer en launchpad voor nieuwe crypto projecten. Bovendien komen ontwikkelaars in aanmerking voor een subsidie als ze van plan zijn om te bouwen op de nieuwe blockchain.

$PEPU is de toegangssleutel tot de features van Pepe Unchained, zo kun je de token gebruiken om transacties uit te voeren, nieuwe tokens te lanceren en nog meer. Ook kun je als investeerders de token staken, waar je een APY van meer dan 100% mee verdient.

Tijdens de huidige fase van de presale kun je $PEPU kopen voor $ 0,0997 per stuk. Echter, omdat het project al zo’n $ 19 miljoen heeft opgehaald, staat deze prijs op het punt om te stijgen naar $ 0,0998 en nadert ook de laatste fase van de presale.

Pepe Unchained biedt je de mogelijkheid om vroegtijdig te investeren in een volledig nieuwe blockchain. $PEPU is een crypto met potentie om veel waard te worden, bijvoorbeeld door de groei van het project en wanneer een van de meme coins op de nieuwe blockchain viraal gaat.

 

 

2. Crypto All-Stars ($STARS)

Meme coins hebben een enorme klap gehad toen Bitcoin deze week weer richting $ 60.000 zakte en in tijden als deze, zijn er veel traders en investeerders die uit paniek verkopen met verlies. Maar met de komst van de nieuwe Crypto All-Stars ($STARS) is het binnenkort mogelijk om geld te verdienen met je favoriete meme coins, bull markt of geen bull markt.

Crypto All-Stars zal binnenkort zijn MemeVault lanceren, dit unieke staking platform maakt het mogelijk om meme coins van verschillende blockchains op een gezamenlijke plek te staken. Zo verdien je passief inkomen in de vorm van $STARS, een token die je kunt verkopen, of gebruiken voor nog grotere beloningen.

Zo kun je niet alleen passief inkomen verdienen, maar bescherm je jezelf ook tegen je eigen emoties als de markt daalt. Als je dan uiteindelijk niet uit paniek verkoopt, zie je vaak dat meme coins op lange termijn weer een comeback maken.

Als je $STARS in je wallet hebt, kun je tot wel drie keer zoveel beloningen uit de MemeVault halen, daarnaast kun je $STARS zelf ook staken voor een APY van meer dan 600%. Dit stimuleert investeerders om de token op lange termijn vast te houden, waardoor de verkoopdruk laag kan blijven en de prijs sterk kan toenemen.

Je kunt $STARS kopen voor iets minder dan $ 0,0015 per stuk, terwijl de presale al ruim $ 2,2 miljoen heeft opgehaald. Naarmate meer investeerders instappen, zal de prijs stijgen en de staking APY omhoog gaan, maar na lancering kan $STARS mogelijk veel meer waard worden dan vandaag.

Als je een fan bent van crypto staking en meme coins, dan is Crypto All-Stars $STARS een project dat je niet mis wilt lopen. Het is een ideale manier om passief inkomen te verdienen, terwijl je ook potentiële winst kunt vangen op prijsstijgingen van je meme coins en $STARS tokens.

 

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

 

3. Flockerz ($FLOCK)

Flockerz ($FLOCK) is de nieuwe vogel op de blockchain die zijn invloed snel aan het verspreiden is en binnenkort een behoorlijke community kan hebben. Het nieuwe Vote-to-Earn mechanisme beloont leden van de community wanneer ze stemmen op voorstellen voor de toekomst van het project. Flockerz is een reminder dat decentralisatie belangrijk is, al helemaal in de meme coin sector.

Flocktopia, de Decentralized Autonomous Organization (DAO) van Flockerz, biedt iedere token holder gelijke kansen. Zolang je $FLOCK in je wallet hebt, heb je ook het recht om je stem uit te brengen en verdien je extra $FLOCK tokens. En tijdens de presale kun je deze tokens nog voor een extra lage prijs kopen.

Door je aan te sluiten bij de Flock, beslis jij mee over de toekomst van het project en verdien je $FLOCK tokens. En omdat het project potentie heeft om een van de grootste community tokens te worden, zou de prijs van de token behoorlijk kunnen stijgen.

$FLOCK geeft je stemrecht, maar kan ook worden gestaked voor lucratieve beloningen. Op het moment verdien je nog een APY van ruim 3000% voor het staken van je $FLOCK tokens en dit kan gelijk tijdens de presale worden gedaan.

De presale heeft tot zover al $ 662.565 opgehaald, waardoor de prijs van $FLOCK op het punt staat om te stijgen, maar als je er snel bij bent, kun je de token nog kopen voor $ 0,0057469 per stuk. Binnenkort zal de token live gaan op zijn eerste exchange en kan de prijs al veel hoger zijn.

Als je op zoek bent naar een echt gedecentraliseerd project waarbij de community centraal staat, is $FLOCK wellicht een van de top crypto’s om te kopen in oktober. Neem deel aan de Flock door het project te volgen op X of door deel te nemen aan de Telegram groep.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...