Multimiljonair is ‘razend bullish’ over bitcoin

1159 totale weergaven
bitcoin-bull |

 

Multimiljonair en SkyBridge Capital oprichter Anthony Scaramucci is “razend bullish” over bitcoin. Hij denkt dat de massale adoptie van de digitale munt eindelijk zal plaatsvinden dankzij de Amerikaanse Spot Bitcoin ETFs.

Razend bullish over bitcoin

In een nieuw interview met Natalie Brunell claimt Scaramucci dat de Bitcoin ETFs het aantal investeerders in de digitale munt significant zal laten stijgen. Onder meer dankzij nieuwe publieke entiteiten die voor het eerst bitcoin kopen, waarmee hij lijkt te doelen op partijen die het voorbeeld van MicroStrategy zullen volgen.

“Ik ben op de lange termijn razend bullish en ik maak me geen zorgen over concentratie-risico’s, omdat we de ETFs hebben. Ik denk dat de ETFs, opnieuw vanuit een historisch perspectief, de katalysator voor verdere adoptie zijn”, aldus Scaramucci.

Hij gelooft dat het in de toekomst normaal zal zijn om een percentage van ieder portfolio in bitcoin te stoppen, net zoals dat vandaag de dag geldt voor goud en aandelen.

De Amerikaanse staat Wisconsin is hier volgens hem een goed voorbeeld van. Zij kochten voor bijna 163 miljoen dollar posities in de Bitcoin ETFs.

Als je niet long bitcoin bent, ben je short bitcoin

“De staat Wisconsin zegt als het ware: als we niet long bitcoin zijn, dan zijn we short bitcoin. Dat gaat er volgens mij meer aankomen. Waarom zouden we dan niet nu alvast inkopen, voordat de golf van mensen komt die zich plotseling beseffen dat ze bitcoin moeten bezitten”, zo vertelt de miljonair bij de podcast van Natalie Brunell.

Anthony Scaramucci is iemand die uit de traditionele financiële wereld komt. Om die reden zijn de perspectieven van de succesvolle investeerder altijd interessant.

Al moeten we ook toegeven dat Scaramucci altijd hyper-bullish is over bitcoin, waardoor je zijn voorspellingen soms met een korrel zou moet nemen. Hij heeft natuurlijk verstand van zaken, maar hij heeft er ook baat bij dat de adoptie van bitcoin voortzet.

Wat denk jij? Gaat Scaramucci gelijk krijgen? En gaan we in 2024 nog een knallend einde van het jaar krijgen voor bitcoin?

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....