Robinhood breidt uit naar Bitcoin Futures met lage tarieven voor ervaren handelaren

832 totale weergaven
|

 

Robinhood breidt uit naar Bitcoin futures en rolt een nieuw desktop platform uit, Robinhood Legend, ontworpen voor doorgewinterde handelaren. De stap komt omdat het platform meer marktaandeel wil veroveren op traditionele makelaars door futures tegen lage tarieven en geavanceerde tools aan te bieden.

Robinhood lanceert Bitcoin Futures voor actieve handelaren

Robinhood heeft de introductie van Bitcoin en Ethereum futures op zijn platform aangekondigd, waarmee het bedrijf de snelgroeiende markt voor cryptocurrency derivaten betreedt.

Dit aanbod, dat in de komende maanden wordt verwacht, is onderdeel van Robinhood’s strategie om ervaren handelaren aan te trekken die op zoek zijn naar futures producten met lage kosten en een hoge toegankelijkheid.

Naast standaardcontracten zal Robinhood ook micro Bitcoin futures, Ethereum futures en Bitcoin Friday futures aanbieden.

De stap komt op het moment dat Bitcoin zijn bull run voortzet en all-time highs in de buurt van $73.700 nadert.

Robinhood Legend: Een desktop platform voor gevorderde handelaren

Als onderdeel van haar inspanningen om tegemoet te komen aan meer geavanceerde traders, heeft Robinhood een nieuw desktop platform, Robinhood Legend, onthuld tijdens haar allereerste klantenconferentie, HOOD Summit.

Het platform bevat geavanceerde grafiektools, aanpasbare lay-outs en realtime gegevens die vanaf elk apparaat toegankelijk zijn, met als doel gebruikers een gestroomlijnde ervaring te bieden voor het handelen in futures, crypto en traditionele activa zoals olie en de S&P 500 index.

Robinhood’s groeiende marktaandeel in futureshandel

Robinhood’s toetreding tot de futuresmarkt positioneert het als een concurrent voor grote brokers zoals Charles Schwab en Fidelity, maar met aanzienlijk lagere kosten.

Gold-klanten kunnen Bitcoin futures verhandelen voor slechts $ 0,50 per contract, terwijl niet-Gold gebruikers $ 0,75 betalen, waardoor Robinhood een toegankelijkere optie wordt voor particuliere beleggers en kleinere handelaren.

De verwachting is dat deze stap de interesse verder zal aanwakkeren, vooral onder cryptohandelaren.

Verder gaan dan het traditionele aanbod

Robinhood’s laatste stappen weerspiegelen haar ambitie om van een platform dat geassocieerd wordt met retailtraders uit te groeien tot een volwaardige financiële dienstverlener.

Door zich te richten op doorgewinterde beleggers en het aanbod van cryptocurrencies uit te breiden met futures en staking, positioneert Robinhood zichzelf voor groei op de lange termijn.

Bovendien is Robinhood door de groeiende vraag naar Bitcoin en Ethereum futures goed geplaatst om een groter marktaandeel te veroveren.

Stay Ahead of the Curve en join ons Discord channel!

Praat mee over dit onderwerp met onze crypto experts. Praat met andere lezers en blijf 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws in ons kersverse Discord channel!

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....