Topanalist waarschuwt voor koersdalingen memecoins

620 totale weergaven
|

De pseudonieme analist The Flow Horse ziet dat veel mensen nog altijd uitgaan van een tweede bullrun voor memecoins. Die mensen kunnen volgens het flowende paard weleens van een koude kermis thuiskomen. Hij suggereert namelijk dat memecoins hun piek-populariteit mogelijk al bereikt hebben.

Niets is permanent

“Laat me dit nog maar eens onderstrepen: niets in deze markt – of zelfs in het leven – is permanent. Sommige dingen blijven langer in de spotlights dan andere dingen, maar hoe langer iets in de spotlights blijft, hoe meer mensen vergeten dat alle zaken buiten datgene ook nog bestaan.

Datgene wat men vergeten, een plek die donker en leeg lijkt, is vaak de plek waar de kansen liggen. […] Memes hebben momenteel fantastisch momentum, maar laten we duidelijk zijn, niet iedereen is overtuigd van deze munten”, aldus The Flow Horse.

Ondertussen zegt The Flow Horse dat hij interesse heeft in Real-World Asset project Ondo Finance (ONDO), dat volgens hem interesse zal krijgen van mensen die meer zoeken dan memecoins.

Hij ziet Ondo Finance als een “kandidaat” als het gaat om munten die de spotlights van memecoins kunnen overnemen. Ook vanuit technisch perspectief is het door hem getekende omgekeerde hoofd-en-schouders patroon bullish volgens The Flow Horse.

Is het klaar met memecoins?

We moeten uiteindelijk nog maar zien of het klaar is met memecoins. Jaren geleden had in ieder geval niemand durven voorspellen dat Dogecoin zo goed zou presteren, en dat er zelfs nog vele anders memecoins in omloop zouden komen.

Nu is dat de realiteit en dat hebben we mogelijk te danken aan het feit dat veel blockchains hun potentie niet kunnen waarmaken.

Tijdens de ICO-boom van 2017 werden er gigantisch veel projecten uit de grond gestampt en was de hype rondom blockchaintechnologie enorm.

Blockchains zouden de financiële wereld op zijn kop zetten en voorgoed veranderen, met name door tussenpersonen uit de handel weg te nemen. Tot op heden blijkt daar echter niets van waar en blijft de impact van de technologie op het financiële systeem minimaal.

Alleen bitcoin lijkt zich op dit moment te bewijzen als store of value, maar daar is ook alles mee gezegd.

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....