3 beste crypto’s om in de gaten te houden tijdens de Trump vs Harris verkiezingen

693 totale weergaven
Trump vs Harris: het debat dat Bitcoin’s toekomst kan veranderen |
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

De laatste weken voor de presidentsverkiezingen zijn aangebroken. De crypto markt lijkt gespannen toe te kijken hoe presidentskandidaten Donald Trump en Kamala Harris het tegen elkaar opnemen, in wellicht de belangrijkste presidentsverkiezing van afgelopen decennia. De uitkomst van de verkiezing is van groot belang voor de crypto markt, aangezien bedrijven die in de crypto sector opereren, nog altijd naar duidelijke regelgeving op zoek zijn. Welke crypto’s moeten we in de gaten houden?

Gaat presidentsverkiezing deze crypto munten laten stijgen?

Investeerders houden Bitcoin (BTC) en Solana (SOL) scherp in de gaten. Crypto analisten vermoeden dat de koers van Bitcoin zal stijgen richting $ 125,000 als Donald Trump de presidentsverkiezing weet te winnen.

Momenteel ondergaat Bitcoin een stijgende trend en is de grootste crypto munt onderweg naar het neerzetten van nieuwe all time highs. De verwachting is dat BTC op 5 november, wanneer bekend wordt gemaakt wie de nieuwe president van de Verenigde Staten is, zal stijgen naar $ 85,000. Het heeft er alle schijn van dat investeerders op dit moment aan het anticiperen zijn op een overwinning voor Donald Trump en Bitcoin al voor de uitslag aan het accumuleren zijn.

BTC/USD - Bron : TradingView
BTC/USD – Bron : TradingView

Alhoewel Bitcoin op dit moment een volatiele stijging laat zien, betekent dat niet dat de koers alleen maar omhoog kan. In de bovenstaande afbeelding is te zien dat BTC tegen een belangrijk koerslevel aan loopt rond $ 68,000 en hier enige verkoopdruk kan ervaren.

Ook Solana lijkt bezig te zijn aan een langdurige uptrend. Crypto analisten verwachten dat de koers van Solana rond $ 161 zal staan op 5 november, wat ongeveer 4% boven de huidige koers ligt.

We hebben in de afgelopen jaren een verschuiving van kapitaal gezien in de crypto markt. Waar voorheen Ethereum als koploper van de layer 1 blockchains fungeerde, lijkt Solana een gedeelte van dit kapitaal over te nemen. Ontwikkelaars en gebruikers van layer 1 blockchains verplaatsen henzelf richting Solana, omdat de transactie kosten vele malen goedkoper zijn en de transactie snelheid ontzettend is toegenomen vergeleken met Ethereum. Dit is een van de redenen waarom het interessant is om Solana in de portfolio te hebben.

SOL/USD - Bron : TradingView
SOL/USD – Bron : TradingView

De koers van Solana ziet er technisch gezien echter een stuk anders uit dan Bitcoin. Waar we bij BTC duidelijk kunnen zien dat er hogere bodems en hogere toppen gevormd worden, zien we dat bij SOL de toppen enigszins rond hetzelfde koerslevel blijven.

Wel kunnen we waarnemen dat de bodems in de afgelopen weken hoger zijn geworden. Dit patroon wordt ook wel een “ascending triangle” genoemd. Vaak breekt dit bullish patroon uit richting de bovenzijde. Een koerslevel dat de SOL bulls dan kunnen gaan op zoeken ligt rond $ 185.

World Liberty Financial (WLFI) gesteund door partij van Donald Trump

Een andere interessante crypto munt om in de gaten te houden is World Liberty Financial. Dit crypto project wordt persoonlijk gesteund door Donald Trump en zijn familie. Mocht Trump de nieuwe president worden, kan deze crypto munt een forse stijging laten zien.

Het is waarschijnlijk dat de koersen binnen de crypto markt de komende twee weken afkoelen en rustig de presidentsverkiezing afwachten. Als de peilingen toch richting Donald Trump beginnen te wijzen, is de kans aanwezig dat de crypto markt de komende weken en maanden groen kleurt.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

Investeerders op zoek naar “diamanten” binnen presale sector voordat bull run van start gaat

Nu de wereld slechts 16 dagen verwijderd is van een nieuwe president in de Verenigde Staten, denken crypto analisten dat een van de grootste bull runs aller tijden voor de deur staat. Deze kennis komt ook bij menig investeerder binnen, vandaar dat investeerders nu nog snel op zoek zijn naar de beste investeringen, voordat de bull run van start gaat.

Pepe Unchained, Flockerz en Freedum Fighters zijn drie presale projecten die momenteel de aandacht weten te trekken van vroege investeerders. Tijdens de presale van deze crypto projecten wordt hun eigen token verkocht. Deze kunnen investeerders tegen een relatief lage koers kopen, gebruiken in het ecosysteem van het project en vastzetten voor een hoger rendement.

Pepe Unchained – $PEPU-token haalt meer dan $ 20 miljoen op

Pepe Unchained is een presale project dat binnenkort zijn eigen layer 2 blockchain zal lanceren. Tijdens de presale van Pepe Unchained is de $PEPU-token te koop. Deze token kan gebruikt worden op de layer 2 blockchain, waardoor traders snelle transacties en lage transactiekosten kunnen benutten.

Het is daarnaast ook mogelijk om de $PEPU-token te staken. Hiermee kan een jaarlijks rendement van 108% mee behaald worden. Waarschijnlijk is dit de reden tot het grote succes van Pepe Unchained. De presale heeft namelijk meer dan $ 20 miljoen weten te verzamelen, wat aangeeft dat investeerders interesse hebben in Pepe Unchained.

Wil jij ook $PEPU toevoegen aan je portfolio? Wacht dan niet langer en schaf de token vandaag nog aan via de onderstaande knop! De presale van Pepe Unchained komt binnenkort tot zijn einde en zal daarna gelanceerd worden op meerdere exchanges. Het is dus van groot belang om er nog op tijd bij te zijn. Met ETH, BNB, USDT en creditcard kun je via de officiële website van Pepe Unchained de $PEPU-token aanschaffen.

Flockerz – $FLOCK haalt binnen korte periode meer dan $ 750,000 op

Flockerz is een presale project dat een uniek Vote-To-Earn mechanisme heeft geïntroduceerd. Het is voor investeerders mogelijk om te stemmen over de toekomst van het crypto project, door middel van het bezitten van $FLOCK-tokens. Dit maakt het presale project interessant voor investeerders die graag de mogelijkheid willen om invloed uit te oefenen op het ecosysteem van een crypto project.

Het staken van $FLOCK levert, in tegenstelling tot $PEPU, een verbazingwekkende 2061% per jaar op. Investeerders die hun tokens graag voor een lange tijd willen vasthouden, hebben dus bij Flockerz de juiste plek gevonden.

De presale van Flockerz is recentelijk voorbij de mijlpaal van $ 750,000 gevlogen. Een grote instroom van nieuwe investeerders heeft ervoor gezorgd dat het presale project enig momentum op sociale media kanalen heeft weten te bemachtigen. De $FLOCK-token kan gekocht worden met ETH, BNB, USDT en creditcard. Via de onderstaande knop kom je terecht op de officiële website van Flockerz.

FreeDum Fighters – $DUM-token speelt in op verkiezingen 2024

Het laatste presale project is FreeDum Fighters. Dit presale project speelt in op de presidentsverkiezing van 2024. Investeerders kunnen hun stem uitbrengen op de partij van Donald Trump of Kamala Harris. Het presale project richt zich op het brengen van een humoristische kant van de presidentsverkiezingen. Dit doet het door wekelijkse FreeDum Fighters debatten te organiseren.

Om ervoor te zorgen dat het project soepel zal verlopen, is er 20% van de token voorraad toegewijd aan exchanges om liquiditeit te verschaffen. Daarnaast wordt 40% verkocht tijdens de presale, zal 20% uitgekeerd worden aan stakingsbeloningen en gaat ruim 10% naar beloningen voor het FreeDum Fighters debat.

FreeDum Fighters presale

Het staken van de $DUM-token levert een jaarlijks rendement van 797% op. Eveneens als Flockerz is FreeDum Fighters dus ook interessant voor investeerders die voor een lange tijd hun tokens willen vasthouden.

Met ETH, USDT, USDC, BNB, BASE en SOL kun je via de onderstaande knop de $DUM-token kopen op de officiële website van FreeDum Fighters.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

    Door: Hielke de Vries

    Hielke maakte kennis met het cryptolandschap in 2017 en heeft sindsdien uitgebreid onderzoek gedaan naar de blockchain en zijn functies. Sinds een aantal jaren focust Hielke zich ook op technische analyse rondom Bitcoin en altcoins binnen de crypto sector, om jou altijd op de hoogte te houden van de...