Pepe Coin koers stijgt 28,50% in Uptober – zal PEPE momentum vast houden of gaan meme crypto’s dalen?

691 totale weergaven
Pepe Coin koers uptober - gaat crypto dalen |
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Uptober is voor de bekende meme crypto Pepe Coin (PEPE) tot nu toe erg gunstig geweest. De crypto steeg in de afgelopen maand met bijna 30%. Het ziet er echter naar uit dat de meme coin het aan momentum lijkt te verliezen wat er mogelijk voor zorgt dat de crypto gaat dalen.

De Pepe Coin koers heeft dus een gunstige maand achter de rug, maar er zijn analisten die zich afvragen of de crypto het opwaartse moment kan vasthouden. Pepe Coin heeft een market cap van $ 4,41 miljard en is daarmee de derde grootste meme coin van dit moment. Er zijn 420,69 biljoen PEPE-tokens in circulatie en in de afgelopen 24 uur was het trading-volume $ 720,94 miljoen.

Technische analyse van de Pepe koers

In de afgelopen maand steeg de Pepe Coin koers van $ 0,000008122 naar de huidige koers van $ 0,000010484379 en steeg daarmee met 28,50%. Desondanks ziet het ernaar uit dat de coin in de afgelopen week rond dezelfde waarde blijft schommelen met een gemiddelde stijging van 1,16%.

De grafiek van de koers laat een duidelijke driehoekvorming zien die aangeeft dat dit een cruciaal moment is voor Pepe Coin. Als we naar de onderkant van de driehoek kijken, dan zien we dat het laagste punt steeds hoger wordt, maar aan de andere kant is het hoogste punt steeds lager.

Mogelijk maakt Pepe zich klaar om aan de bovenkant van de driehoek uit te breken. Dan beweegt het mogelijk door het weerstandsniveau van $ 0,0010654944 heen om richting het weerstandsniveau van $ 0,000010904674 te gaan. De daaropvolgende weerstand zit op $ 0,000011155949.

In de grafiek is echter te zien dat Pepe al een aantal keren probeerde om de directe weerstand van $ 0,0010654944 te doorbreken. Elke keer dat het even leek te lukken, viel het weer terug.

Pepe koers, TradingView
Pepe koers, bron TradingView

Het supportniveau van Pepe zit momenteel op $ 0,000010281666 waar het sinds midden oktober al lijkt te worstelen om erboven te blijven. Het is nu cruciaal om hierboven te blijven en daarmee boven de onderste lijn van de driehoek. Mocht het toch hieronder terechtkomen, dan zal de koers ondersteuning krijgen van het $ 0,00009819693 supportniveau.

Met een RSI is 43,05, zoals in de grafiek hierboven aangegeven, ziet het markt sentiment voor Pepe Coin er bearish uit, maar daarnaast is het ook opvallend dat de Moving Average Convergence Divergence (MACD) lijn momenteel onder de signal lijn (oranje lijn) zit.

Pepe MACL, TradingView
Pepe MACL, bron TradingView

Dit duidt erop dat de druk om te verkopen momenteel lijkt te groeien en dat kan er mogelijk voor zorgen dat de Pepe Coin koers gaat dalen. De koers van Pepe Coin hangt gedeeltelijk ook af van Bitcoin en analisten voorstellen dat de Bitcoin koers mogelijk ook gaat zakken.

Alternatieven voor Pepe coin

Over het algemeen geven de indicatoren aan dat de Pepe crypto gaat dalen, terwijl het uiteraard ook mogelijk is dat het zich gaat herpakken en de stijging voortzet. Investeerders die de druk voelen om te verkopen, zullen zich wellicht richten op nieuwe veelbelovende meme coins die de potentie hebben om net als Pepe Coin tot de top meme coins te gaan behoren.

De interesse gaat bijvoorbeeld uit naar het nieuwe broertje van Pepe, Pepe Unchained, en het project waar je de Pepe Coin en anderen kan staken voor interessante staking rewards, genaamd Crypto All-Stars.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

Pepe Unchained – Pepe breekt uit de belemmerde Layer-1 blockchain

We noemen Pepe Unchained ($PEPU) dan wel het broertje van Pepe Coin, maar dit innovatieve project bouwt een geheel ecosysteem waarbij het zich verlost van het belemmerende blockchain en een eigen Layer-2 Pepe Chain gebouwd heeft die sneller, efficiënter en goedkoper is omdat het geen last heeft van het drukke verkeur op het main netwerk.

De blockchain biedt bijvoorbeeld een meme coin launchpad, gedecentraliseerde exchange en block explorer. Developers mogen vanaf vorige week zelfs meebouwen op het nieuwe netwerk en kunnen daar grants mee verdienen in de vorm van $PEPU tokens.

Vele investeerders zijn al naar deze presale gesneld om deel te nemen en het project heeft daarmee al $ 21,25 miljoen opgehaald. Je bent nog niet te laat om ook mee te doen voor de coin op de exchanges komt, dus ga snel naar de website van Pepe Uncained en koop $PEPU tokens voor $ 0,0112 per stuk.

Crypto All-Stars – Pepe Coin samen met je andere meme coins staken op één plek

Wie al verschillende meme coins bezit zoals Pepe Coin, zal misschien bekend zijn met de frustratie om van platform naar platform te navigeren om geplaatste stakingen in de gaten te houden. Crypto All-Stars ($STARS) lanceert om die reden de MemeVault, waarmee je de mogelijkheid hebt om als je favoriete meme coins te staken.

Zo verwelkomt de MemeVault bijvoorbeeld uiteraard Pepe Coin, maar ook Dogecoin, Floki Inu, Turbo Token, Based Brett en Shiba Inu. Op die manier kan je dus verschillende coins van verschillende blockchains op een gezamenlijke plek staken. Als je de $STARS token zelf ook staked, dan kun je zelfs tot wel drie keer zoveel staking rewards ontvangen.

Crypto All-Stars haalde tijdens de presale al $ 2,55 miljoen op tot dusver. Op dit moment biedt het project staking rewards van 592%, maar gedurende de komende periode zal dat steeds lager worden. Het loont dus om er zo vroeg mogelijk bij te zijn. Je koopt $STARS tokens al voor $ 0,0015127 per stuk.

 

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

 

Lees meer over:
pepe coinpepe coin koers

Door: Christiaan Kopershoek

Christiaan is een crypto journalist met 12 jaar ervaring in de fintech en blockchain sector. Hij schrijft voor Bitcoin Magazine en is bekend om zijn heldere uitleg en scherpe inzichten in de wereld van gedecentraliseerde financiën. Wat Christiaan het meest waardeert aan zijn werk als journalist is ...