“Bitcoin koers bereikt nieuwe all-time high voor het einde van 2024”, zegt deze analist

506 totale weergaven
bitcoin bull koers |

Analist Kevin Svenson is positief over de Bitcoin (BTC) koers nu het vlaggenschip van de crypto net onder de $70.000 zweeft. In een nieuwe video vertelt Svenson aan zijn 80.100 YouTube-abonnees dat Bitcoin op het punt staat een nieuwe all-time high te bereiken.

“Bitcoin koers naar all-time high”

Volgens de analist kunnen verschillende factoren samenkomen om een nieuw record voor de Bitcoin koers te bereiken “voor het einde van het jaar, mogelijk binnen een maand.”

Hij zegt onder meer: “In aanloop naar de verkiezingen zijn we bijna altijd positief richting de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Elke keer dat we het all-time high van Bitcoin breken, gebeurt dit na of tijdens een Amerikaanse verkiezing en inauguratieseizoen. Elke keer. En hier zijn we, 12%, 13%, 12% verwijderd van het all-time high, en de verkiezingen komen er snel aan. Waarschijnlijk gaan we een nieuw all-time high bereiken…”

Svenson zegt dat op basis van prijsactie Bitcoin ook een potentiële verandering in de trend laat zien van bearish naar bullish.

“Dit zal de eerste maand zijn dat als oktober blijft waar het nu is $66.000 of hoger. Dit de eerste keer is dat we hogere maandelijkse slotkoersen hebben. En dat signaleert een trendverandering, dat deze zijwaartse, saaie markt die we dit jaar hebben gehad mogelijk ten einde komt. Op een goede, opwaartse manier. Dus ik kijk uit naar een voortzetting naar boven, ongeacht deze soort van trage prijsactie die we nu zien.”

Bitcoin wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $67.400, ongeveer 8,7% onder het all-time high van ongeveer $73.800, bereikt in maart.

Herstel na dipje?

Wat zeggen andere analisten? Volgens de Nederlandse analist Van de Poppe komt er herstel aan na het dipje richting $65.000. Hij verwacht dat het rendement op Amerikaanse staatsobligaties ook binnenkort gaat dalen. Dat kan de weg vrijmaken voor rendementen in de risicovolle activa zoals bitcoin, goud en techaandelen.

Ook analist en handelaar Matthew Hyland anticipeert op een uitbraak van de bitcoin koers, zo laat hij in een recente video weten.

 

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsBTCbullskoers

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...