Bitcoin Meester komt met eigen Android app voor handel in crypto

Bitcoin Meester kondigt vandaag de lancering aan van de gelijknamige app waarmee gebruikers cryptovaluta veilig kunnen kopen, verkopen en beheren op hun Android device.

Bitcoin Meester is de eerste en enige Nederlandse Android app die het mogelijk maakt meer dan 200
verschillende cryptovaluta te kopen en verkopen. De PlayStore is geselecteerd vanwege de groeiende gebruikersgroep die Bitcoin Meester met behulp van een smartphone of tablet gebruikt.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Disclaimer: dit is een gesponsord artikel.

Wil je bitcoin kopen voor een voordelige prijs? Ga naar broker Bitcoin Meester!

Bitcoin Meester app

De Bitcoin Meester app is vanaf vandaag gratis te downloaden in de Google PlayStore. “We zien dat onze gebruikers steeds vaker gebruik maken van hun smartphone om in te loggen.

Anno 2019 komt 59% van onze bezoekers via een smartphone, 8% via een tablet en 33% via een desktop. Het percentage dat via een smartphone Bitcoin Meester bezoekt stijgt ieder jaar met 4%. ”De PlayStore app helpt Android gebruikers makkelijker en sneller Bitcoin Meester te gebruiken”, aldus Boyd Meuleman, mede oprichter van Bitcoin Meester.

Kijk voor meer informatie over Bitcoin Meester op de website of download de app via https://play.bitcoinmeester.nl.

Bitcoin Meester komt met eigen Android app voor handel in crypto

Over Bitcoin Meester

Bitcoin Meester is een platform waarop je diverse cryptovaluta kunt kopen en verkopen. Wij maken het mogelijk om 24 uur per dag, zeven dagen per week, cryptovaluta te kopen en te verkopen en zijn altijd telefonisch, per e-mail of chat bereikbaar.

Uw cryptovaluta is na aankoop direct zichtbaar in je account, zonder vertraging. Wil je je cryptovaluta verkopen en laten uitbetalen op uw bankrekening? Wij betalen dezelfde dag uit!

Bitcoin Meester is een in Nederland gevestigd bedrijf en is onderdeel van Coin Meester B.V.

Lees meer over:
Bitcoinmeester

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...