Bitcoin beurs Bitvavo lanceert app met actie: €1.000 per dag handelen zonder extra kosten

Bitvavo is de grootste bitcoin beurs van Nederland en lanceert officieel hun handelsapplicatie voor iOS en Android. En daar hoort een actie bij: via de app kun je er lustig op los handelen zonder handelskosten.

In de maand juli betalen gebruikers van de app geen handelskosten over de eerste €1.000 per dag. Kortom: ‘gratis’ handelen dus.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Via deze link maak je direct een gratis account aan. Via dezelfde link kun je ook de app downloaden om aan de slag te gaan.

Disclaimer: Bitvavo is een partner van Bitcoin Magazine NL

Overal handelen

De website van Bitvavo was altijd al mobiel bereikbaar, maar nu kun je dus gemakkelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week je bitcoin fondsen managen.

De app werkt hetzelfde als de website en je kunt van alle functionaliteiten gebruik maken. Je kunt altijd en overal de koers checken, de waarde van je portfolio inzien en nog makkelijker orders uitvoeren.

Bitvavo is makkelijk te gebruiken en een grote speler op Europees niveau.

Lancering

Om de lancering te vieren komt Bitvavo met een leuke actie. Met name voor de doorsnee handelaar betekent dit simpelweg geen handelskosten in de gehele maand juli. Ook als je meer dan €1.000 per dag verhandelt doe je automatisch mee met deze actie.

Let op! De actie geldt alleen voor gebruikers van de app. Als je handelt via de website loop je de korting mis.

Aan de slag

Bestaande én nieuwe gebruikers kunnen in juli dus geld besparen door de app van Bitvavo te downloaden. Het is wel belangrijk om ook alle orders en transacties uit te voeren via diezelfde applicatie.

Maak een account aan, download de gratis app en begin met handelen op Bitvavo.

Lees meer over:

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...