Cryptobeurs Finst wil Nederlandse markt veroveren

Sponsored – Finst, de nieuwste toevoeging aan de Nederlandse cryptowereld, is van plan om de Nederlandse en Europese markten te veroveren met behulp van enkele unieke voordelen. De exchange is onlangs gestart met een serieuze campagne, waarin geadverteerd wordt met €5.000 gratis handelen bij Finst.

Finst is lanceerde voor het grote publiek in januari 2023 en is waarschijnlijk niet alleen de jongste, maar ook de goedkoopste crypto exchange in Nederland. Dit maakt het aantrekkelijk voor crypto-investeerders en handelaren, waardoor de exchange in de eerste maand al enorm is gegroeid.

De beurs meldt dat ze duizenden nieuwe gebruikers hebben verwelkomd. Het platform kent op dit moment een handelsvolume van enkele miljoenen euro’s. Het team achter Finst heeft eerder het populaire handelsplatform DEGIRO naar succes geleid, waardoor ze weten hoe ze een exchange moeten bouwen.

Finst heeft extreem lage handelskosten. Gebruikers krijgen bij Finst een vast tarief van slechts 0,15% aan transactiekosten voor elke transactie, wat gemiddeld 8x lager is dan wat andere crypto handelsplatformen in Nederland hun klanten kunnen bieden. Als onderdeel van een tijdelijke actie kunnen nieuwe gebruikers die zich in februari registreren twee weken lang tot wel €5.000 gratis verhandelen!

Over Finst

Finst heeft volgens haar website veiligheid en vertrouwen hoog in het vaandel staan als het gaat om het beveiligen van de digitale activa van hun klanten. Om deze belofte na te komen, werkt het bedrijf samen met enkele gerenommeerde partners voor de opslag van digitale assets. Ook maakt Finst gebruik van Nederlandse banken om de activa van hun klanten te bewaren.

Finst heeft zich geregistreerd als Crypto Service Provider bij De Nederlandsche Bank en voldoet aan strikte beveiliging- en nalevingsnormen voor al hun systemen. Het bedrijf maakt gebruik van MPC-technologie met hardware-isolatie om een multi-layered bescherming te creëren voor de digitale activa van hun klanten. Daarnaast zijn de digitale activa volledig gescheiden van de activa van het bedrijf, waardoor klanten maximaal worden beschermd tegen eventuele financiële problemen bij Finst.

Om ervoor te zorgen dat klanten met een gerust hart kunnen investeren, is standaard 2-Factor Authentication (2FA) ingeschakeld om klanten en hun activa te beschermen. Finst streeft ernaar om integriteit en de belangen van hun klanten boven alles te plaatsen, wat betekent dat ze nooit tegen klanten handelen, hun activa op enigerlei wijze gebruiken of ze uitlenen aan derden. Al deze maatregelen zijn bedoeld om maximale veiligheid te bieden en klanten te laten investeren met vertrouwen in hun digitale activa.

Voor handelaren die opzoek zijn naar een nieuw Nederlands platform is Finst interessant. De actie loopt nog tot 28 februari, dus je kunt nu nog profiteren en hier een account aanmaken.

Lees meer over:
exchangefinst

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...