Hoe TUK de AI-bekrachtigde e-Mobility Transformatie Aandrijft – Volgende 100x Crypto?

Er is een nieuwe crypto coin op de markt en het wordt al snel de nieuwe rage.

TUK, de cryptomunt achter eTukTuk, wil de transportatie sector revolutioneren met zijn geavanceerde AI- en blockchain-bekrachtigde ecosysteem voor elektrische voertuigen (EV's).

In een markt vol met zwakke projecten die kort na hun lancering in de vergetelheid verdwijnen, is eTukTuk een game-changer


eTukTuk is voor ontwikkelingslanden, maar TUK is voor iedereen

Klimaatverandering is een wereldwijd fenomeen. Zowel ontwikkelde als ontwikkelingslanden dragen daar aan bij. We kunnen klimaatverandering dus niet stoppen door ons alleen te richten op ontwikkelde landen.

De meeste EV merken richten zich echter enkel op ontwikkelde landen. EV's zijn te duur voor de individu in de middenklasse in ontwikkelingslanden zoals India of Sri Lanka. Ondanks de lagere operatie- en onderhoudskosten zijn EV's nog steeds niet voordelig in deze landen.

Dit is waar eTukTuk verandering in wil brengen.

eTukTuks kunnen het best worden beschreven als een moderne evolutie van driewielers die worden bekrachtigd door elektriciteit, blockchain en AI.

Als gevolg wordt het ook wel de "Tesla van de EV markt" genoemd in publicaties.

Het overkoepelende doel van eTukTuk is ontwikkelingslanden helpen hun CO2-uitstoot te verminderen door een blockchain-gebaseerde EV-infrastructuur op te bouwen. De tuk-tuk is hiervoor het ideale voertuig.

De concentratie lag met opzet op de publieke EV-sector. Het project erkent dat de meeste mensen in ontwikkelingslanden afhankelijk zijn van publieke transportatie.

Verder zijn er meer dan 270 miljoen geregistreerde tuktuks op de wereld.

De unieke functies van eTukTuks

eTukTuk maakt zich klaar om later dit jaar zijn reis te beginnen in Sri Lanka, met plannen voor een wereldwijde uitbreiding van zijn EV-netwerk kort daarna.

eTukTuk is meer dan een half decennium in ontwikkeling geweest. Het project heeft veel moeite gedaan om deze elektrische tuk-tuk te optimaliseren voor ontwikkelingslanden. Deze moeten namelijk financieel en technisch haalbaar zijn voor bestuurders.

De inspanningen hebben zijn vruchten afgeworpen. De eTukTuk EV zet een nieuwe standaard in de EV productie. Lokale productie is daarbij mogelijk, omdat het met minder dan 200 componenten in elkaar wordt gezet. Het stroomlijnt het productieproces en vermindert de initiële investeringskosten significant.

etuktuk vervoer

Hierdoor heeft eTukTuk ook een opmerkelijke vermindering in operationele kosten kunnen bereiken. Zo zijn de kosten wel 78% lager vergeleken met traditionele tuktuks.

Laten we het nu hebben over veiligheid. eTukTuk heeft zijn eigen gepatenteerde roll cage ontwerp, waardoor het veiligheidsprofiel een stuk beter is vergeleken met zijn traditionele concurrenten. eTukTuk biedt een schaalbare oplossing met de potentie om een groot marktaandeel te penetreren.

Een andere interessante integratie is kunstmatige intelligentie. Het geeft de energie en kosten-efficiëntie van het voertuig een boost. Hierbij moet je denken aan geoptimaliseerde routes en het minimaliseren van batterijverbruik, samen met het voorspellen van de optimale tijden voor het opladen.

Aangedreven door de BNB Chain

Het fundament van eTukTuk ligt sterk in de EV infrastructuur in de echte wereld. Het betalingssysteem voor opladen opereert op het Layer-2 opBNB protocol van de BNB Chain waardoor het een sterk concurrentievoordeel heeft in termen van energie-efficiëntie, snelheid en transactiekosten.

Een peer-to-peer oplaadinfrastructuur

eTukTuk introduceert een blockchain-gebaseerd peer-to-peer oplaadnetwerk in ontwikkelingslanden om de adoptie te versnellen. Dit wordt gefaciliteerd door de betrokkenheid van Territory Partners en Power Stakers. Terwijl Territory Partners strategisch geplaatste oplaadstations beheren, is Power Stakers verantwoordelijk voor het veiligstellen van het betalingsnetwerk.

Dit is hoe dat werkt:

eTukTuk ecosysteem<br>
TUK tokens faciliteren de betalingen en beloningen binnen het ecosysteem

Spannend nieuws voor Colombo!

De eerste locatie van eTukTuk is Sri Lanka. De eTukTuk zal hier tegen het einde van het jaar zijn debuut maken in de bruisende stad van Colombo. Dat moet geen verrassing zijn omdat Sri Lanka wel meer dan 1,2 miljoen geregistreerde tuktuks bevat.

Verder zijn de stijgende benzinekosten in Sri Lanka een grote uitdaging voor tuktuk bestuurders. Het wordt steeds lastiger voor bestuurders om een leefbaar inkomen over te houden met deze stijgende brandstofprijzen.

eTukTuk geeft deze bestuurders de optie om over te stappen op een kostenefficiënter systeem en mogelijk hun inkomens te laten stijgen met wel 400%. Samen met het introduceren van eTukTuk EV's, zal het project ook zijn eerste oplaadnetwerk bouwen in het land. Hierdoor wordt er al op korte termijn verwacht dat veel mensen gebruik zullen maken van de eTukTuk.

Ook werkt eTukTuk in een strategische zet samen met de Capital Maharaja Group (CMG). CMG, een gerenommeerd conglomeraat in Sri Lanka, bezit wel 20% van het aandelenbelang van eTukTuk binnen dat land.

eTukTuk is ook gaan samenwerken met leidende bedrijven zoals CityAM, AsiaTokenFund en NuFi om zijn positie in de markt uit te breiden.

De volgende 100x crypto?

Het is nog te vroeg om dat met zekerheid te kunnen zeggen.

Een gedetailleerde analyse van het project onthult echter wel marktrelevantie en weerbaarheid. eTukTuk wijkt af van het typische pad van nieuwe cryptocurrencies met zijn tastbare missie in de echte wereld.

Als het project uitrolt zoals gepland, dan heeft TUK de potentie om de lijst van top 30 cryptocurrencies in 2024 te betreden.

Een robuust peer-to-peer ecosysteem van eTukTuk kan een significante hoeveelheid van de CO2-uitstoot in ontwikkelingslanden verminderen, terwijl het voordelig is voor bestuurders en andere aangesloten deelnemers.

De huidige TUK presale is de beste kans voor investeerders om voor de meest voordelige prijzen vroegtijdig in te stappen bij dit project.

eTukTuk TUK token presale<br>

Bezoek de eTukTuk website hier

Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
cryptocurrencyinvestering

By Joren Verdoes

Met zijn 15 jaar ervaring als tech schrijver en meer dan 10 jaar kennis binnen de cryptowereld is Joren Verdoes een doorgewinterde en invloedrijke Bitcoinmagazine specialist. Hij brengt nieuws en actualiteiten samen met nuttige inzichten uit de markt.

Meest gelezen

Nieuws
Bitcoin koers breekt door $35.000, ligt $48.000 in het verschiet?

Bitcoin is de afgelopen 24 uur door de $35.000 grens gebroken. Analisten anticiperen op een...

Nieuws
Apple-Gebruikers Opgelet: Hackers Hebben Het Gemunt op Je Crypto

Nieuwe malware gericht op Apple's MacOS, vermoedelijk gelinkt aan de Noord-Koreaanse hackersgroep Lazarus, heeft blockchain-ingenieurs...

Nieuws
Goedemorgen Bitcoin: Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

Nieuws
Solana Bulls Razen Vooruit, Ligt $50 In Het Verschiet?

Cryptomunt Solana heeft opmerkelijke veerkracht getoond op zijn bullish koers, ondanks kleine tegenvallers in het...

Nieuws
De beste en meest interessante afleveringen van de Hup Bitcoin podcast

In het afgelopen jaar hebben we in totaal meer dan 70 afleveringen van onze Hup...

Lees meer

Net binnen

Nieuws
Binance komt klanten tegemoet met $4,4 miljard aan verkeerd gestorte fondsen

Binance heeft succesvol $4,4 miljard aan digitale activa teruggehaald voor gebruikers die fouten maakten bij...

Nieuws
CEO Buckley van Vanguard gaat met pensioen, stapt de miljardenbeheerder nu wél in bitcoin ETF’s?

Tim Buckley, de CEO van Vanguard Group, gaat aan het einde van 2024 met pensioen....

Nieuws
Crypto Mom: “Financiële systeem moet decentraliseren”

Hester Peirce, een commissaris van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), is van mening...

Nieuws
Opnieuw Amerikaanse bank in de problemen, bullish voor bitcoin (BTC)?

New York Community Bank ($NYCB) viel gisteren met 20 procent naar beneden om daarmee zijn...

Nieuws
Donald Tump investeert miljoenen dollars in memecoins?

Het crypto-portfolio van Donald Trump vertegenwoordigt momenteel een waarde van 6,6 miljoen dollar. De op...

Lees meer