PrimeXBT Marting Trading platform lanceert iOS app

PrimeXBT, een multi-asset handelsplatform gericht op bitcoin met een hefboom tot 500x, heeft een nieuwe mobiele app voor Apple iOS-smartphones en -tablets gelanceerd. Die app biedt toegang tot alle beschikbare handelshulpmiddelen en activa van het platform , overal ter wereld.

Disclaimer: dit is een gesponsord artikel.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

PrimeXBT-app voor iOS is nu beschikbaar om te downloaden in de Apple App Store

Na het succes van de nieuwe mobiele PrimeXBT-app voor Android, breidt PrimeXBT de beschikbaarheid uit op Apple-gebaseerde iOS-apparaten, waaronder iPhone, iPad en iPod Touch.

De iOS-app biedt alle functies die handelaren graag zien, zowel op de desktop als op mobiel. De app beschikt over geavanceerde ordertypen, live portfolioprestatiegegevens, de mogelijkheid om lange en korte posities tegelijkertijd in te nemen en nog veel meer.

PrimeXBT’s iOS-app zorgt ervoor dat handelaren nooit meer kansen missen om winst te pakken. Dat doet de app door overal toegang te bieden tot de handel in de meest populaire cryptocumunten met maximaal 100x hefboomwerking. Onder andere handel in Bitcoin, Ethereum, EOS, Ripple en Litecoin – worden ondersteund, evenals de onlangs geïntroduceerde traditionele financiële activa.

Een woordvoerder van PrimeXBT legde de motivatie voor het lanceren van een iOS-applicatie uit en zei dat

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Woordvoerder PrimeXBT”]Na de zeer succesvolle lancering van de mobiele Android-applicatie ontvingen we een overvloed aan aanvragen naar een iOS-versie. We zijn blij om aan de strenge eisen van tophandelaren te voldoen. Van over de hele wereld worden handelaren voorzien van de tools die ze nodig hebben om te slagen. De iOS-app is slechts een van de vele PrimeXBT-aanbiedingen.”[/penci_blockquote]

De PrimeXBT iOS-app is vandaag beschikbaar als gratis download in de App Store voor iOS-apparaten. De mobiele app voor Android is sinds 14 juni 2019 ook gratis beschikbaar in de Google Play Store.

Constante ontwikkeling en groei

De mobiele PrimeXBT-app is de nieuwste mijlpaal in de voortdurende evolutie van het handelsplatform. Dit belangrijke moment is het resultaat van hard werken, talent en toewijding aan de wereldwijde gemeenschap van actieve handelaren.

Naast het aanbieden van Bitcoin-gebaseerde margehandel in een verscheidenheid zijn er een aantal activatypes met maximaal 500x hefboomwerking, de laagste commissies, geavanceerde ordertypen, grafiektools en nog veel meer.

Op 23 april 2019 breide PrimeXBT het aanbod verder uit naar traditionele financiële activa zoals Forex-valuta’s, grondstoffen zoals aardgas en olie, spotcontracten voor goud en zilver en aandelenindices om het meest robuuste platform op de markt te worden.

PrimeXBT zal binnenkort de Covesting-module uitrollen, een innovatieve tool waarmee handelaren van elk ervaringsniveau van én naast elkaar kunnen profiteren. De krachtige handelsinstrumenten van PrimeXBT, het simplistische ontwerp, de beste leverage in de branche en de grote verscheidenheid aan activa hebben ertoe geleid dat handelsvolumes op het platform dagelijks meer dan $ 200.000.000 bereikt.

De betrouwbaarheid en stabiele handelsomgeving van PrimeXBT heeft geleid tot een toestroom van handelaars uit meer dan 170 verschillende landen die gebruikmaken van het platform. Een lucratief ambassadeursprogramma en een verwijzingsprogramma met 4 niveaus hebben de groei van het platform verder versterkt.

Ook gratis aan de slag? Ga dan naar de website van PrimeXBT.

Lees meer over:
PrimeXBT

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...