3 vragen aan cryptobroker Bitcoin Meester: “We lanceren een mobiele tradingapp” (+video-interview)

Bitcoin Magazine NL sprak tijdens haar afgelopen ‘1 jaar feestje’ met Christiaan Jimmink van Bitcoin Meester. Hij legt uit welke nieuwe functionaliteiten we kunnen verwachten van deze cryptobroker de komende maanden, te beginnen met een mobiele app voor iOS en Android.

1. Waarom een mobiele tradingapp?
Jimmink: “Een groot deel van onze gebruikers wil snel kunnen handelen via hun telefoon. Nu zie je al dat de gebruikers gebruik maken van de mobiele website. Dit zal straks alleen maar makkelijker worden. De app zal gebruik maken van een vingerscan, dus je bent direct ingelogd als je de vinger op de knop legt.”

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

2. Kan er via de app ook coin-to-coin gehandeld worden?
“Alle functies die wij hebben op de website komen ook terug in de app. Dit komt omdat wij altijd een optimale service willen bieden wat de klanten ook zo fijn vinden bij ons. Het is nu overigens ook mogelijk om met iDeal, Bancontant, SEPA, Giropay, SOFORT en MyBank te betalen.”

3. Wat merken jullie van de tegenzittende markt, hoe hou je je klanten tevreden?
“Wijzelf merken er niet veel van. Zelfs in deze markt zien wij nog een stijging in de gebruikers van ons platform. Ook internationaal zien wij een mooie stijgende lijn met ons internationale platform Bitladon.
We verwachten dat er nog heel veel gaat veranderen in de wereld van crypto. Voornamelijk op het gebied van regulering en de volwassenwording van de markt. De toekomst zal uitwijzen wat er gaat overleven en wat niet. Wij houden de markt altijd scherp in de gaten en zijn constant op zoek naar nieuwe dingen om mee te gaan met de markt.”

Interview Christiaan Jimmink van Bitcoin Meester

Inschrijven nieuwsbriefDisclaimer: deze advertorial is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en Bitcoin Meester.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...