Mede-oprichter Twitter investeert in bitcoin app voor 'nocoiners'

Mede-oprichter Twitter investeert in bitcoin app voor 'nocoiners'

Christopher Isaac “Biz” Stone, mede-oprichter van Twitter én Medium neemt een belang in de Britse start-up Mode Banking, die een mobiele app voor bitcoin (BTC) beleggers heeft ontwikkeld.

Bitcoin beleggingsapp

De makers achter de mobiele app Mode willen gebruikers aantrekken die zo snel mogelijk in cryptovaluta willen handelen. Het proces is zo ingericht dat iemand binnen enkele minuten een account heeft én door de KYC-procedure is gegaan.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Echter, uit een test van The Block blijkt dat verificatie van iemands gegevens toch nog 45 minuten in beslag nam.

Ook beleggers in Nederland kunnen de app downloaden en de instap is vanaf iets meer dan 50 euro. Het verdienmodel is op basis van handelscommissie. Ze rekenen 0,99% commissie per order.

'Nocoiners'

BitGo bewaart de bitcoin in opdracht van Mode. Volgens Stone staat de wereld van bitcoin nog te ver af van de 'normale' gebruiker. En zijn er te weinig sexy apps in omloop om een nocoiner, iemand zónder cryptovaluta, over de streep te trekken.

Een zeer simpele interface en gebruikerservaring moet daarbij helpen 'en daarbij de mobiele apps van banken uitdaagt'.

De totale investering in de start-up bedraagt 5 miljoen dollar. Het is onbekend hoe groot het aandeel van Stone is.

Het is geen publiek geheim dat de mensen achter Twitter fans zijn van bitcoin. Jack Dorsey, ook de oprichter van betaalverwerker Square, geldt als een voorstander van deze nieuwe betaal - en spaartechnologie.

Via de Cash App kunnen gebruikers ook BTC kopen en via Square Crypto bouwt men aan het Lightning Network, de secundaire laag die betalingen met bitcoin vlotter moet laten verlopen.

Lees meer over:
Bitcoin Twitter app beleggen

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties