‘Bitcoin en crypto adoptie neemt toe door online kansspelen’

Sponsored post – Helaas heeft de massa bitcoin (BTC) en cryptovaluta nog niet ontdekt. In tegenstelling tot wat fervente aanhangers van bitcoin of andere cryptomunten vaak denken, zijn digitale assets nog zeer onbekend bij het grote publiek.

Uit onderzoek van de ING blijkt dat het merendeel van (ondervraagde) mensen geen parate kennis over crypto heeft. Ironisch genoeg: degenen die wél op de hoogte zijn, zijn er ook enorm enthousiast over.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Opvallend: van de ondervraagden geeft slechts 12% aan cryptocurrencies in bezit te hebben. De respondenten uit ontwikkelingslanden hebben meer kennis dan inwoners van de westerse wereld.

Het percentage hodlers in Turkije is 18%, terwijl dit getal in landen als Luxemburg, het Verenigde Koninkrijk, Frankrijk en ook Nederland niet hoger komt dan 6%.

Het toont aan dat de markt nog in haar kinderschoenen staat en dat er dus nog enorm veel potentie is.

‘Bitcoin en online kansspelen zijn onafscheidelijk’

Waar cryptocurrencies zich nog in een vroege acceptatiefase zitten, is de markt van online kansspelen al wel doorontwikkeld. Deze industrie heeft blockchaintechnologie en bitcoin de afgelopen jaren wél al volledig omarmd.

De belangrijkste reden is dat deze activa digitaal zijn en gemakkelijk te integreren zijn in online platforms voor kansspelen. Online kansspelen liggen maatschappelijk gevoelig, maar er is rondom deze activiteiten een professionele, gereguleerde industrie ontstaan.

Mensen krijgen nu ook in toenemende mate de mogelijkheid om met crypto in te zetten op sportwedstrijden of andere activiteiten.

Sommige spelers kiezen ervoor om volledig anoniem te blijven om velerlei redenen. Technologisch gezien kunnen gebruikers met privacycoins zoals Monero (XMR) en Zcash (ZEC) anoniem blijven.

Transacties op deze ledgers zijn zodanig versleuteld dat zender en ontvanger anoniem blijven. Op bitcoin zijn de transacties pseudo-anoniem en zijn zender en ontvanger terug te herleiden.

Snelheid en transactiekosten

Andere voordelen van cryptovaluta is de transactiesnelheid en de lagere transactiekosten. Geldopname gaat een stuk gemakkelijker, wat bij een traditioneel casinoaccount veel meer tijd in beslag neemt.

Waarom twee tot drie werkdagen wachten voordat je zuurverdiende geld op je bankrekening staat? Waarom wil je derde partijen of andere tussenpersonen het proces laten vertragen?

Voordat cryptomunten bestonden, was er nog geen ander (en beter) alternatief. Nu is daar een digitale, goedkope en snelle variant op de markt.

Het hele proces duurt (afhankelijk van de drukte op de blockchain en de hoeveelheid benodigde ‘confirmations’) gemiddeld vijf minuten in plaats van enkele dagen zoals gewoonlijk.

Alles dat je nodig hebt is een cryptowallet en een adres. De kosten die je moet maken om geld op te nemen van je account zijn te verwaarlozen.

Dit soort dingen gaan voor de online kansspelenwereld de komende jaren een enorm verschil maken. Er zijn namelijk al heel wat platformen die groter en groter worden door het all-for-cryptomodel te gebruiken.

1xBit is een van de meest bekende spelers in de markt. Op de website van deze aanbieder zijn er veel mogelijkheden te vinden, die op andere online kansspelensites niet te vinden zijn.

1xBit komt met nieuwe use cases voor cryptomunten

Als je ook maar een klein beetje verstand hebt van crypto, helpt 1xBit je verder om alle voordelen te ontdekken. Het eerste punt is opnieuw de privacy en anonimiteit van de speler. Want wanneer moet jij jouw persoonlijke gegevens afstaan?

Logischerwijs begint het met de registratie van je account. 1xBit heeft een éénkliksregistratie opgezet die automatisch een account aanmaakt met één enkele druk op de knop. Hiervoor hoef je bijvoorbeeld niet een ​​e-mailadres op te geven.

Zodra je account is aangemaakt, kun je hier meer dan 30 cryptovaluta in je wallet opslaan. Onder deze groep munten vallen onder andere Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash en USDT. Er wordt gerekend met milliBitcoin (mBTC) voor alle stortingen die worden gedaan.

Als je een storting van minstens 5 mBTC doet, krijg je een bonus die kan oplopen tot maximaal 7 BTC. Je kunt bijvoorbeeld ook bonuspunten krijgen voor het plaatsen van weddenschappen. Andere bonussen die je kunt winnen zijn een VIP-cashback, de Accumulator of the Day, Advance Bet en nog veel meer.

1xBit creëert een nieuwe kans voor spelers om cryptocurrencies te gebruiken. Het is een use case die verder gaat dan het handelen ervan of het bewaren in je wallet.

Er zijn tal van mogelijkheden op 1xBit om je cryptoportfolio te verdubbelen:

1xBit biedt een uitgebreid palet aan mogelijkheden en is dé aanbieder van het all-for-cryptomodel. Hiermee maakt het platform crypto nog veel interessanter dan alleen het minen ervan.

Disclaimer: dit is een sponsored post. Investeren in en speculeren met cryptovaluta en deelname aan online kansspelen is zéér risicovol.

Meest gelezen

Nieuws
Bitcoin koers breekt door $35.000, ligt $48.000 in het verschiet?

Bitcoin is de afgelopen 24 uur door de $35.000 grens gebroken. Analisten anticiperen op een...

Nieuws
Apple-Gebruikers Opgelet: Hackers Hebben Het Gemunt op Je Crypto

Nieuwe malware gericht op Apple's MacOS, vermoedelijk gelinkt aan de Noord-Koreaanse hackersgroep Lazarus, heeft blockchain-ingenieurs...

Nieuws
Goedemorgen Bitcoin: Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

Nieuws
Solana Bulls Razen Vooruit, Ligt $50 In Het Verschiet?

Cryptomunt Solana heeft opmerkelijke veerkracht getoond op zijn bullish koers, ondanks kleine tegenvallers in het...

Nieuws
De beste en meest interessante afleveringen van de Hup Bitcoin podcast

In het afgelopen jaar hebben we in totaal meer dan 70 afleveringen van onze Hup...

Lees meer

Net binnen

frogwifhat Nieuws
Nieuwe Crypto Meme Frogwifhat Live, Volgende Volgende Dogwifhat Of PEPE?

Vandaag is de nieuwe Frog Wif Hat token ($FWIF) gelanceerd op de decentrale exchange Uniswap....

Nieuws
‘Pre-halving top’ binnenkort aanstaande voor bitcoin koers?

De run van bitcoin is eind februari in de kiem gesmoord en ook analisten lijken...

Bitcoin bekende vs. onbekende crypto Nieuws
Bitcoin koers bereikt hoogste punt sinds december 2021

De prijs van Bitcoin, de grootste cryptocurrency, heeft een indrukwekkende sprong gemaakt. De prijs van...

Nieuws
Verenigd Koninkrijk wil cryptocurrency’s als eigendom erkennen

Het Verenigd Koninkrijk (VK) neemt significante stappen richting de integratie van cryptocurrency's in zijn rechtssysteem....

Bitcoin Nieuws
Analist: ‘Bitcoin staat voor zijn traditionele parabolische rally’

Als we de populaire analist Kevin Svenson mogen geloven, dan staat bitcoin op het punt...

Lees meer