'Bitcoin en crypto adoptie neemt toe door online kansspelen'

'Bitcoin en crypto adoptie neemt toe door online kansspelen'

Sponsored post - Helaas heeft de massa bitcoin (BTC) en cryptovaluta nog niet ontdekt. In tegenstelling tot wat fervente aanhangers van bitcoin of andere cryptomunten vaak denken, zijn digitale assets nog zeer onbekend bij het grote publiek.

Uit onderzoek van de ING blijkt dat het merendeel van (ondervraagde) mensen geen parate kennis over crypto heeft. Ironisch genoeg: degenen die wél op de hoogte zijn, zijn er ook enorm enthousiast over.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Opvallend: van de ondervraagden geeft slechts 12% aan cryptocurrencies in bezit te hebben. De respondenten uit ontwikkelingslanden hebben meer kennis dan inwoners van de westerse wereld.

Het percentage hodlers in Turkije is 18%, terwijl dit getal in landen als Luxemburg, het Verenigde Koninkrijk, Frankrijk en ook Nederland niet hoger komt dan 6%.

Het toont aan dat de markt nog in haar kinderschoenen staat en dat er dus nog enorm veel potentie is.

'Bitcoin en online kansspelen zijn onafscheidelijk'

Waar cryptocurrencies zich nog in een vroege acceptatiefase zitten, is de markt van online kansspelen al wel doorontwikkeld. Deze industrie heeft blockchaintechnologie en bitcoin de afgelopen jaren wél al volledig omarmd.

De belangrijkste reden is dat deze activa digitaal zijn en gemakkelijk te integreren zijn in online platforms voor kansspelen. Online kansspelen liggen maatschappelijk gevoelig, maar er is rondom deze activiteiten een professionele, gereguleerde industrie ontstaan.

Mensen krijgen nu ook in toenemende mate de mogelijkheid om met crypto in te zetten op sportwedstrijden of andere activiteiten.

Sommige spelers kiezen ervoor om volledig anoniem te blijven om velerlei redenen. Technologisch gezien kunnen gebruikers met privacycoins zoals Monero (XMR) en Zcash (ZEC) anoniem blijven.

Transacties op deze ledgers zijn zodanig versleuteld dat zender en ontvanger anoniem blijven. Op bitcoin zijn de transacties pseudo-anoniem en zijn zender en ontvanger terug te herleiden.

Snelheid en transactiekosten

Andere voordelen van cryptovaluta is de transactiesnelheid en de lagere transactiekosten. Geldopname gaat een stuk gemakkelijker, wat bij een traditioneel casinoaccount veel meer tijd in beslag neemt.

Waarom twee tot drie werkdagen wachten voordat je zuurverdiende geld op je bankrekening staat? Waarom wil je derde partijen of andere tussenpersonen het proces laten vertragen?

Voordat cryptomunten bestonden, was er nog geen ander (en beter) alternatief. Nu is daar een digitale, goedkope en snelle variant op de markt.

Het hele proces duurt (afhankelijk van de drukte op de blockchain en de hoeveelheid benodigde ‘confirmations’) gemiddeld vijf minuten in plaats van enkele dagen zoals gewoonlijk.

Alles dat je nodig hebt is een cryptowallet en een adres. De kosten die je moet maken om geld op te nemen van je account zijn te verwaarlozen.

Dit soort dingen gaan voor de online kansspelenwereld de komende jaren een enorm verschil maken. Er zijn namelijk al heel wat platformen die groter en groter worden door het all-for-cryptomodel te gebruiken.

1xBit is een van de meest bekende spelers in de markt. Op de website van deze aanbieder zijn er veel mogelijkheden te vinden, die op andere online kansspelensites niet te vinden zijn.

1xBit komt met nieuwe use cases voor cryptomunten

Als je ook maar een klein beetje verstand hebt van crypto, helpt 1xBit je verder om alle voordelen te ontdekken. Het eerste punt is opnieuw de privacy en anonimiteit van de speler. Want wanneer moet jij jouw persoonlijke gegevens afstaan?

Logischerwijs begint het met de registratie van je account. 1xBit heeft een éénkliksregistratie opgezet die automatisch een account aanmaakt met één enkele druk op de knop. Hiervoor hoef je bijvoorbeeld niet een ​​e-mailadres op te geven.

Zodra je account is aangemaakt, kun je hier meer dan 30 cryptovaluta in je wallet opslaan. Onder deze groep munten vallen onder andere Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash en USDT. Er wordt gerekend met milliBitcoin (mBTC) voor alle stortingen die worden gedaan.

Als je een storting van minstens 5 mBTC doet, krijg je een bonus die kan oplopen tot maximaal 7 BTC. Je kunt bijvoorbeeld ook bonuspunten krijgen voor het plaatsen van weddenschappen. Andere bonussen die je kunt winnen zijn een VIP-cashback, de Accumulator of the Day, Advance Bet en nog veel meer.

1xBit creëert een nieuwe kans voor spelers om cryptocurrencies te gebruiken. Het is een use case die verder gaat dan het handelen ervan of het bewaren in je wallet.

Er zijn tal van mogelijkheden op 1xBit om je cryptoportfolio te verdubbelen:

1xBit biedt een uitgebreid palet aan mogelijkheden en is dé aanbieder van het all-for-cryptomodel. Hiermee maakt het platform crypto nog veel interessanter dan alleen het minen ervan.

Disclaimer: dit is een sponsored post. Investeren in en speculeren met cryptovaluta en deelname aan online kansspelen is zéér risicovol.

Lees meer over:
Bitcoin BTC cryptovaluta sponsored

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Bitcoin Update: koers rond $57.000, nog één belangrijke stap naar bullish trend

De koers schommelt vandaag rond $57.000 na een sterke bounce van 8% vanaf het belangrijke supportgebied $53.000. Maar we zijn...

MicroStrategy koopt voor $414 miljoen aan bitcoin

MicroStrategy heeft 7.002 bitcoin (BTC) gekocht voor een bedrag van ruim $414 miljoen. Het Amerikaanse bedrijf heeft nu 121.0...

Bitcoin koers blaast door $58.000, dit gebeurt er on-chain

Met de dagelijkse Bitcoin On-chain Update maken we een selectie wat er op de blockchain van BTC gebeurt. We...

Bitcoin prijs boven $57.000 ondanks waarschuwing dat "weak hands" een dip kunnen veroorzaken

Bitcoin laat tekenen van kracht zien bij het openen van Wall Street op 29 november, na de dip vanwege angst over de nieuwe co...

Nederlands Bitcoinbedrijf Bittr moet (ongewild) stoppen na sluiting bankrekening

Het 'Nederlandse' Bitcoin bedrijf Bittr moet tijdelijk (en ongewild) haar deuren sluiten. Naar verluidt heeft het bedrijf van...

'Bitcoin adoptie in El Salvador zorgt mogelijk voor problemen bij Britse belastingdienst'

De Britse belastingdienst loopt mogelijk miljoenen ponden mis door de adoptie van bitcoin in El Salvador. Het land heeft bitc...

Jack Dorsey stapt op als CEO van Twitter

Bitcoin proponent Jack Dorsey zet een stapje terug en stopt als CEO van Twitter. Op het eerste gezicht lijkt dat wellicht nie...

46-jarige man verdacht van stelen 30 bitcoin

Een 46-jarige man wordt vervolgd voor het stelen van 30 bitcoin. Het slachtoffer, een man uit Laren, doet aangifte maar de ve...

Omicron als inflatiebooster? Powell speculeert over prijsstijgingen

Jerome Powell, voorzitter van de Federal Reserve, denkt dat de omicron-mutatie een een bedreiging vormt voor de Amerikaanse e...

Goedemorgen Bitcoin: 7.002 BTC erbij voor MicroStrategy

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.Iedereen is inm...

Lees meer

Net binnen

Wow, het bitcoin netwerk verwerkte $451 miljard aan transacties in 2021

Bitcoin groeit aan alle kanten. Zo ook het gebruik ervan: er wordt steeds meer waarde verstuurd voor steeds minder transactie...

Omicron als inflatiebooster? Powell speculeert over prijsstijgingen

Jerome Powell, voorzitter van de Federal Reserve, denkt dat de omicron-mutatie een een bedreiging vormt voor de Amerikaanse e...

Nederlands Bitcoinbedrijf Bittr moet (ongewild) stoppen na sluiting bankrekening

Het 'Nederlandse' Bitcoin bedrijf Bittr moet tijdelijk (en ongewild) haar deuren sluiten. Naar verluidt heeft het bedrijf van...

Weekscore: institioneel geld legt $306 miljoen in bitcoin en crypto's

Fondsen en andere professionele beleggers hebben de afgelopen week circa 306 miljoen dollar in bitcoin en aanverwante munten...

Goedemorgen Bitcoin: 7.002 BTC erbij voor MicroStrategy

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.Iedereen is inm...

Lees meer