VIDEO MISSS BITCOIN: Bitcoin koers omlaag, hoe nu verder?!

De nieuwe video van Misss Bitcoin staat weer voor je klaar. Deze video is naar eigen zeggen de belangrijkste video uit haar YouTube carrière. In deze video bespreekt Misss Bitcoin het allerbelangrijkste nieuws van de afgelopen week, namelijk: het instorten van de Bitcoin koers.

Ze legt uit waarom de koers van bitcoin omlaag ging. Dit had namelijk alles te maken met de aanstaande hardfork van Bitcoin Cash en de slitsing in Bitcoin ABC en Bitcoin SV, de Bitcoin-futures, de hedgfunds en natuurlijk de Descending Triangle.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Ook bespreekt, Madelon Vos, de hamvraag van iedere crypto belegger: “Wat kunnen we nu verwachten?” Volgens Misss Bitcoin is daar een zeer simpel antwoord op.

https://youtu.be/x5JqlZkwm54

Inschrijven nieuwsbrief


    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...