Bitcoin Meester introduceert nieuwe functie: stop loss & buy order

Bitcoin Meester introduceert nieuwe functie: stop loss & buy order

Advertorial - Bitcoin, iedereen wil er wel één hebben, maar waar koop je ze op een veilige en betrouwbare manier? Bitcoin Meester is één van snelstgroeiende namen aan het brokerfront en ze komen met een innovatieve functie: een stop loss en buy order, iets wat al bekend is van bekende ruilbeurzen, maar nog niet bij Nederlandse cryptobrokers.

Bitcoin Meester

Christaan Jimmink, marketing manager bij Bitcoin Meester, motiveert: "Als je kijkt naar andere Nederlandse brokers heeft niemand het nog. Deze functie is bekend bij exchanges, maar niet bij cryptobrokers. We verwachten dat klanten door deze geavanceerde functie nog makkelijker om aankopen te doen." Jimmink verwacht dat Bitcoin Meester de komende maanden met diverse innovaties op de proppen komt.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Wat zijn stop loss en buy order functies?

Een van de voordelen is dat de belegger zijn risico kan inperken, omdat er met een stop-loss order een maximum zit aan de (potentiële) verliezen. Deze orders zijn vooraf in te stellen door de gebruiker. Als voorbeeld: Stel, je koopt 1 NEO van ter waarde van € 14,-. Je kan bij Bitcoin Meester instellen dat als de waarde onder de 11 euro daalt, je de munt wil verkopen voor € 11,-.

En de buy order dan? Stel, je wilt een Bitcoins of een deel daarvan kopen, maar de huidige prijs is naar jouw mening te hoog, je wilt er € 3000,- voor betalen. Je kan dit bedrag ingeven voor één Bitcoin. Zodra de koers is gezakt naar de opgegeven waarde dan wordt er automatisch gekocht. Na dit te hebben ingesteld hoef je niet meer ingelogd te zijn bij Bitcoin Meester.

Cryptocurrency’s kopen bij Bitcoin Meester?

Aanmelden op Bitcoin Meester

Stap 1: Klik hier om een account aan te maken op Bitcoin Meester.
Stap 2: Klik op “Open een account”.
Stap 3: Voer jouw persoonlijke gegevens in gevolgd door “account aanmaken”. Binnen enkele seconde krijg je een activatiemail in de door jou ingevulde e-mail.

Het verificatieproces

Als je bij Bitcoin Meester een account aanmaakt kun je wekelijks zonder verificatie 100 euro per week aan cryptocurrency aanschaffen. Wil je dit verhogen dan moet je jouw rekening verifiëren. Hierdoor krijg je een limiet van 1500 per week. Zo tevreden met Bitcoin Meester, en wil je een nog hoger limiet. Dan is een identiteitsverificatie vereist.

Coins kopen en versturen naar een exchange.

Stap 1: Ga naar de site van Bitcoin Meester en log in met jouw persoonlijke gegevens.

Stap 2: Het is bij Bitcoin Meester noodzakelijk om eerst krediet op het account te zetten. Klik hiervoor op de homepagina op Euro’s storten. Voer jouw gewenste bedrag in en betaal met IDEAL. Binnen enkele seconden verschijnt jouw krediet op het account.

Stap 3: Wanneer jij tegoed op jouw account hebt gezet kan je via “munten kopen” de cryptocurrency kiezen die je wil aanschaffen. Bitcoin Meester biedt een groot assortiment van coins aan. Hou er wel rekening mee dat het goedkoper is om groot aan te schaffen in plaats van een paar keer klein in verband met de transactie kosten.

Stap 4: De Bitcoin moet je sturen naar een wallet address van de exchange. Kopieer jouw Bitcoin walletaddress en plak deze bij Bitcoin Meester waar ze vragen om Bitcoin adres. Je kan er ook voor kiezen om de coins op Bitcoin Meester te laten staan.

Kom je er toch niet uit?

Neem dan even contact met Bitcoin Meester op.
085 007 6000
helpdesk@bitcoinmeester.nl

Disclaimer: deze advertorial is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en Bitcoin Meester.

Inschrijven nieuwsbriefKoop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan