Bitcoin beurs PrimeXBT gaat samenwerking aan met Bitfury

Bitcoin (BTC) exchange PrimeXBT gaat samenwerken met Crystal Blockchain, een dochteronderneming van Bitfury. Dat maakt de eerstgenoemde partij bekend in een persbericht.

PrimeXBT en Bitfury

Wat houdt de samenwerking in? PrimeXBT gaat software van Crystal gebruiken om te kunnen voldoen aan aangescherpte anti-witwasregels.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Met de software is controle van transacties op het platform mogelijk. Ook is er via een algoritme een risicoscore toe te kennen aan gestorte geldbedragen.

Bovendien kan de software meer grip krijgen op de herkomst van de bitcoin.

Stel dat deze BTC is gekoppeld aan een bepaald persoon of aan een strafbaar feit zoals een hack, dan moet dan komen bovendrijven, zo is de verwachting.

Door middel van een alert wordt de exchange op de hoogte gesteld.

Met de implementatie van deze technologie voldoet PrimeXBT volledig aan internationale richtlijnen om witwassen van geld (AML) en de financiering van terrorismebestrijding (CTF) de kop in te drukken.

Een woordvoerder van Crystal zegt:

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”Marina Khaustova, CEO Crystal Blockchain”]’We helpen PrimeXBT om hun klantenprocedures en de veiligheid van hun marktplaats te verbeteren. Veilig handelen is een topprioriteit voor beide betrokken bedrijven. [/penci_blockquote]

Een woordvoerder van PrimeXBT licht toe:

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]We staan voor de belangrijke maar uitdagende taak om het witwassen van geld te elimineren, zonder de privacy van onze klanten aan te tasten.[/penci_blockquote]

Over PrimeXBT

PrimeXBT is in 2018 opgericht en biedt een handelsplatform voor cryptovaluta, forex, indices en commodities. Op het platform zijn orders met een hefboom tot 500 voor long- en shortposities mogelijk. Het dagelijkse volume ligt op moment van schrijven op ruim 400 duizend dollar aan BTC.

Disclaimer: dit artikel is een gesponsord artikel

Lees meer over:
PrimeXBTsponsoredtraden

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...