Coinbase mag weer adverteren op Google, Facebook en Instagram

Het goede nieuws in de cryptowereld blijft aanhouden. Gisteren kondigde Facebook nog aan dat Coinbase de eerste cryptocurrency gerelateerde start up is die advertenties mag tonen.

Nu verschijnen Coinbase advertenties ook op Google, zo wordt bevestigd door talloze bronnen en sociale netwerken. En omdat Facebook eigenaar is van Instagram verschijnen de advertenties automatisch ook op Instagram.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Coinbase en Google

Google, zoals bekend een van de grootste zoekmachines ter wereld, mag een platform heten dat van groot belang is voor de crypto gemeenschap. Zeker wanneer crypto gerelateerde bedrijven publiek willen bereiken dat nog maar weinig met cryptocurrencies van doen heeft.

Met Coinbase tot nu toe als enige crypto gerelateerde bedrijf dat officieel toestemming heeft, biedt het een geweldige kans om nieuwe gebruikers te bereiken en mensen op de hoogte te stellen van de diensten die ze bieden rondom cryptocurrencies.

Binnen de cryptowereld is Coinbase uiteraard al redelijk bekend, mede vanwege de gebruiksvriendelijkheid. Het bedrijf levert een cryptodienst gemakkelijk toegankelijk voor minder ervaren mensen, wat er voor zorgt dat de adoptie van cryptovaluta’s middels haar platform een stuk sneller kan.

Facebook en Instagram

Dat Coinbase ook op Facebook en Instagram mag adverteren mag tevens bijzonder positief heten. De sociale media platforms betreffen veelgebruikte apps met honderden miljoenen gebruikers. Middels de advertenties van Coinbase kan een enorme groep potentiele klanten benaderd worden. Uiteraard niet alleen goed voor Coinbase maar ook voor de cryptogemeenschap in zijn algemeenheid.

Social media en zoekmachines zijn de meeste gebruikte internettoepassingen. Mensen zijn er continue opzoek naar nieuwe content, wat de gemiddelde adoptie van crypto’s uiteraard ten goede zal komen nu een partij als Coinbase zonder problemen mag adverteren.

Daarnaast mag het positief nieuws heten vanuit wettelijk oogpunt. Een cryptobeurs met toestemming om zijn advertenties weer te geven op legale, en gereguleerde diensten geeft aan dat crypto’s worden erkend als volgens de wet zijnde “gewone” diensten. Niet enkel een middel om geld mee wit te wassen of lugubere zaken mee te doen.

Bron: BTCNN

Foto: Flickr / Stock Catalog

Inschrijven nieuwsbrief


    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...