Crypto update -“Bodem bitcoin ligt op 3.200 dollar”

Crypto Update – Bitcoin heeft op 3.200 dollar een stevige bodem, aldus optie – en cryptocurrencyhandelaar Jan Robert Schutte​ van CryptoAcademy​ in gesprek met Bitcoin Magazine NL. Schutte voorziet dat de koers niet verder gaat zakken onder de 3.200 dollar. Hij zegt: “Niveaus van 3.400 dollar tot 4.000 dollar zijn niet ondenkbaar de komende weken. Ik vind dat al veel negatief marktsentiment in de prijs van bitcoin zit verwerkt.”

Bitcoin koers

Schutte vindt dat er te weinig liquiditeit in de markt zit voor een stabiele groei van bitcoin en de cryptomarkt. Hij zegt: “De koers gaat keihard zijwaarts en gaat keihard omhoog en omlaag, voordat de koers weer gecorrigeerd wordt. Toch voorzie ik meer positieve signalen. Ik vind het een goed teken dat de markt meer gereguleerd gaat worden. Ook voorzie ik dat institutioneel geld zich klaarmaakt voor deze markt. Dat leidt niet gelijk tot een bullrun, maar de markt kan daardoor stabiel doorgroeien.”

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Lees ook de laatste Crypto update van dinsdagochtend >>

Altcoin van de Week: Waves

In de video spreekt Jan Robert kort over de vorige editie van Altcoin van de Week: Waves, een cryptomunt die het goed gedaan heeft op de beurs.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptocurrencies geschiedt op eigen risico.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...