Altcoin van de Week Nieuwsberichten

Altcoin van de Week: Waves (WAVES)

ICO-consultant en cryptotrader Jan Robert Schutte van CryptoAcademy verstrekt regelmatig investeringsaanbevelingen en inzichten in zijn dagelijkse cryptohandel. Waves is deze week Altcoin van de Week. Het blockchainplatform staat op de 22ste plaats op Coinmarketcap en heeft een marktwaarde van bijna 300 miljoen dollar.

   
   

Altcoin van de Week: Waves

Jan Robert Schutte motiveert zijn keuze: “Waves liet een rally zien vanaf de december ‘low’ van $1 richting $5. Momenteel noteert Waves $3 wat een mooi instapmoment biedt voor rit richting de $5 voor de korte termijn″.

  bitcoin meester  

Eerdere edities

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

 

 

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Spread Your Crypto Love

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achterWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com