https://www.youtube.com/embed/X_TV3Zeab9E
Nieuwsberichten » Altcoin van de Week: Waves (WAVES)

Altcoin van de Week: Waves (WAVES)

ICO-consultant en cryptotrader Jan Robert Schutte van CryptoAcademy verstrekt regelmatig investeringsaanbevelingen en inzichten in zijn dagelijkse cryptohandel. Waves is deze week Altcoin van de Week. Het blockchainplatform staat op de 22ste plaats op Coinmarketcap en heeft een marktwaarde van bijna 300 miljoen dollar.

Altcoin van de Week: Waves

Jan Robert Schutte motiveert zijn keuze: “Waves liet een rally zien vanaf de december ‘low’ van $1 richting $5. Momenteel noteert Waves $3 wat een mooi instapmoment biedt voor rit richting de $5 voor de korte termijn″.

  bitcoin meester  

Eerdere edities

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

 

 

Nieuw Bitcoin Journaal over: Bitcoin, het Lightning Network en de maatregelen van De Nederlandse Bank

 

 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Bitcoin (BTC) stuit voorlopig op $10.800, VanEck opent vandaag bitcoinfonds

Wessel Simons

Bitcoin update: onrustige BTC rond $10.340, ‘realized cap’ bereikt nieuw record van $100 miljard

Arnold Hubach

Waves’ decentrale cryptobeurs ondersteunt ethereum (ERC20) tokens

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder