Goedemorgen Bitcoin: Goldman Sachs bespreekt Bitcoin met klanten

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bank of Korea onderzoekt digitale munt. Hoe rijmt dit met Bitcoin?

Steeds meer centrale banken doen onderzoek naar een Central Bank Digital Currency (CBDC). Zoals de naam al doet vermoeden is dat een centraal uitgegeven munt zoals we die nu kennen met de dollar en de euro.

Maar dan volledig digitaal en momenteel met name voor bankverkeer. Hoe verhoudt deze nieuwe ontwikkeling zich tot bitcoin? Samenvatting: Bitcoin heeft geen last van CBDC’s, het is hetzelfde geld in een nieuwer jasje.

Bitcoin in de pubertijd: de gebeurtenissen van 2018 en 2019

Wat gebeurde er binnen de wereld van bitcoin in 2018 en 2019? We hebben een kleine samenvatting samengesteld voor deze periode. Grote dalingen in de prijs, maar ook nieuws als een advertentieverbod op Facebook en de introductie van bitcoin futures bij grote ’traditionele’ financiële instituten.

Goldman Sachs bespreekt Bitcoin (BTC) met klanten tijdens meeting

Goldman Sachs host een meeting met hun klanten over inflatie, goud én bitcoin. De investeringsbank heet voornamelijk multinationals en overheden als klant, tijdens een call op 27 mei behandelen zij gezamenlijk de onderwerpen.

[the_ad id=”52096″]

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...