Goedemorgen Bitcoin: Human Rights Foundation steunt BTC development

Goedemorgen Bitcoin: Human Rights Foundation steunt BTC development

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Human Rights Foundation lanceert Bitcoin fonds voor developers

De Human Rights Foundation gaat de ontwikkelingen voor bitcoin financieel ondersteunen. De eerste developer die een donatie ontvangt bouwt aan meer privacy opties voor bitcoin.

De mensenrechtenorganisatie zit bitcoin als een handige financiële tool voor bijvoorbeeld journalisten.

Zoektocht naar Bitcoin uit 2010: Redditor stap dichterbij $5,2 miljoen

Redditor Shotukan is in theorie een miljonair: hij heeft $5,2 miljoen aan bitcoin uit 2010 op zijn laptop staan. Hij kocht deze bitcoin op een laptop die hij later aan zijn broer gaf. Recentelijk vond Shotukan zijn oude laptop terug, maar zonder harde schijf.

Update: Eiser wil inzage in 30.000 e-mails van Bitcoin beurs BitMEX

Bitcoin derivatenbeurs BitMEX moet mogelijk in een zaak tegen gedupeerde beleggers klantgegevens delen. Het gaat om inzage in 30.000 e-mails.

De aanklacht in het kort: BitMEX heeft zich schuldig gemaakt aan marktmanipulatie en heeft géén licentie in de VS om fiat geld (lees: dollars) te versturen naar klanten.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties