Goedemorgen Bitcoin: Met tips voor 'het BTC gesprek' tijdens de feestdagen

Goedemorgen Bitcoin: Met tips voor 'het BTC gesprek' tijdens de feestdagen

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

7 grootste crypto exchange hacks van 2019

We bespreken een aantal grote hacks in de wereld van de cryptobeurzen. Deze bedrijven worden vertrouwt door hun klanten met hun BTC, maar in de praktijk gaat het zo nu en dan mis.

In sommige gevallen komen de gebruikers van het handelsplatform er goed vanaf: de bedrijven achter de website heeft voldoende geld om alle verliezen te vergoeden.

Maar soms gaat het ook helemaal mis, na een grote hack gaat er regelmatig een beurs failliet door de gevolgen. De hacks van Cryptopia, DragonEx, Bithumb, Binance Bitrue, Bitpoint, Upbit komen voorbij.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties