Goedemorgen Bitcoin: $100 gratis BTC bij Amerikaans evenement

Goedemorgen Bitcoin: $100 gratis BTC bij Amerikaans evenement

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Twee extra bitcoin ontwikkelaars krijgen beurs van Square Crypto

Het bedrijf Square verkoopt met hun Cash App voor honderden miljoenen dollars aan bitcoin ieder jaar. Square Crypto is een speciale tak van het bedrijf die bitcoin ontwikkelaars financieel ondersteunt.

De developers mogen zelf weten waar zij aan bouwen, als het ecosysteem van bitcoin er maar baat bij heeft. Twee nieuwe programmeurs kunnen nu zonder onzekerheid aan de slag!

Dit evenement in Amerika geeft alle bezoekers $100 aan Bitcoin (BTC)

Een zakcentje krijgen terwijl je bitcoin leert gebruiken.. Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Durfkapitalist Tim Draper konidgt samen met zijn zakenpartners Alon Goren en Joself Holm een leuke actie aan: iedereen op hun toekomstige evenement krijgt $100 aan BTC.

‘Bitcoin bezitters moeten voorbereid zijn om álles kwijt te raken’

Andrew Bailey, gouverneur van de Bank of England, sprak onlangs over bitcoin en andere cryptocurrencies. Hij beweerde dat crypto-activa zoals bitcoin geen intrinsieke waarde hebben en dat iedereen die ze koopt, zich zou moeten voorbereiden op onvoorstelbare verliezen.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties