Koersdaling van (BTC) bitcoin en negatieve rente in #5 van Madelon Praat

Koersdaling van (BTC) bitcoin en negatieve rente in #5 van Madelon Praat

Madelon Vos alias Misss Bitcoin bespreekt het nieuws van vorige week en behandelt de bitcoin (BTC) koers. Vlak na het online zetten van mijn video, kwam Deutsche Bank met nieuws, wat behoorlijk wat met de aandelenkoers van de bank deed.

Misss Bitcoin

Niet alleen de Deutsche Bank maakt rare sprongen, zo ook ING. ING biedt namelijk een nieuwe betaalrekening aan en hier is iets heel bijzonders aan.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Ook gaat 'Maddie' weer in op de Negatieve Rente, want deze komt mogelijk sneller dan verwacht. Daarnaast komen in deze video ook de over de rente op staatsobligaties en de zogenoemde 'junk bonds' aan bod.

Dit toont namelijk aan dat er iets goed mis is met de huidige beleidsvoering betreffende ons monetair systeem. Er wordt afgesloten met een foutje aan de kant van Tether (USDT) en natuurlijk de Technische Analyse, want de toch wel forse koersdaling mag niet onbesproken blijven.

In deze video bespreekt Misss Bitcoin o.a. de volgende zaken:

[embed]https://youtu.be/9Wce83XtW4M[/embed]

Lees meer over:
Bitcoin BTC update Misss Bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties