Luno actie: claim 25 euro aan bitcoin (BTC) via speciale code

Luno actie: claim 25 euro aan bitcoin (BTC) via speciale code

Luno presenteert een nieuwe mobiele app. Hiermee kun je nu makkelijker en sneller jouw Bitcoin (BTC) kopen.

Luno is een toonaangevende, internationaal opererende cryptobroker met meer dan 3 miljoen klanten verspreid over 40 landen. Ze hebben een team van meer dan 250 werknemers met een hoofdkantoor in Londen. Luno heeft daarnaast kantoren in Zuid-Afrika, Zuid-Oost Azië en Europa.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Disclaimer: dit is een gesponsord artikel

Luno app + bonuscode

De producten en diensten die ze aanbieden is om makkelijker en veiliger cryptocurrencies zoals Bitcoin te kopen en te verkopen. De visie van Luno is om de wereld een verbeterd financieel systeem te bieden.

De maker fees zijn 0% en voor takers zijn de kosten slechts 0,25%.

Alle klanten die een account aanmaken krijgen bitcoin (BTC) ter waarde van 25 euro als welkomstcadeau middels de promo code BITCOINMAGAZINE25. De enige voorwaarde waar je aan moet voldoen is om voor 25 euro jouw eerste BTC te kopen.

Schrijf je nu in via deze link!

Doorloop de volgende stappen:

1. Aanmelden als klant (invullen NAW-gegevens, uploaden ID etc.)
2. De bonuscode BITCOINMAGAZINE25 invullen onder 'enter a code' op de pagina 'Rewards'.
3. Vervolgens Bitcoin kopen (voor minstens 25 euro) en daarna ontvang je een bonus van 25 euro.

Let op! De kortingsactie van Luno is tijdelijk geldig. Aan deelname kunnen geen rechten worden verleend.

Luno actie: claim 25 euro aan bitcoin (BTC) via speciale code

Nieuwe look-and-feel

De app heeft een vernieuwd en modern uiterlijk, wat passend is bij het merk Luno. Het ontwerp is geïnspireerd op de ruimte en astronauten. Animaties en illustraties helpen de klanten om op een speelse manier de app te (leren) gebruiken.

Het startscherm heeft ook een nieuw ontwerp gekregen, waardoor het nu beter is afgestemd op hoe de klanten het gebruiken.

Je kunt nu eenvoudig de prijs en een grafieken aflezen als je de app opent. Je kunt ook tussen de verschillende cryptocurrencies wisselen en crypto rechtstreeks vanaf het startscherm kopen.

Alle traders kunnen de exchange instellen als het startscherm van de app.

Nieuwe navigatie

Het is nu ook eenvoudiger om te vinden wat je zoekt. De nieuwe navigatiebalk onderaan de app heeft vijf opties, waarmee je eenvoudig en efficiënt de verschillende onderdelen van de Luno-app kunt bekijken.

Luno gelooft dat een van de belangrijkste aspecten van dit nieuwe financiële systeem de mogelijkheid is om eigen financiële beslissingen te nemen. Hierbij is het doen van goed onderzoek essentieel.

Als je nieuw bent en net in aanraking komt met crypto en Luno, kun je de app ook gebruiken om wegwijs te maken in deze nieuwe wereld. Hiervoor hoef je nog geen account aan te maken.

Luno actie: claim 25 euro aan bitcoin (BTC) via speciale code

Luno Explore

Luno Explore is een nieuw onderdeel van het navigatiemenu. Dit menu laat content van verschillende bronnen zien.

Denk hierbij aan onder andere blogs van Luno, waar je meer kunt leren over crypto of waarmee je op de hoogte kunt blijven van alle nieuwtjes.

Je kunt daarmee ook heel makkelijk beginnen om meer te leren over cryptocurrencies. Je hoeft je hiervoor niet in te loggen of te registreren.

App voor Android en Apple

Op 20 juni 2019 hebben bètatesters het platform en alle nieuwe features getest. Met de gedetailleerde feedback die het bedrijf uit deze trial run hebben ontvangen, heeft Luno het product verder kunnen ontwikkelen waardoor het voldoet aan de wensen van de échte gebruikers.

Het belangrijkste is dat de Luno-app alle functies, inclusief het opslaan en beveiligen van jouw geld, kan aanbieden.

Je kunt de nieuwste versie van de app downloaden om het zelf te testen. Deze nieuwe update is sinds deze week beschikbaar voor alle Android gebruikers. Voor iOS is de app hier te downloaden.

Kortingscode: BITCOINMAGAZINE25

Alle klanten die een account aanmaken krijgen bitcoin (BTC) ter waarde van 25 euro als welkomstcadeau middels de promo code BITCOINMAGAZINE25. De enige voorwaarde waar je aan moet voldoen is om voor 25 euro jouw eerste BTC te kopen.

Schrijf je nu in via deze link!

Lees meer over:
Bitcoin BTC app Luno broker

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties