Bitcoin (BTC) update door Misss Bitcoin + Pizza Day, Facebook Coin, Deutsche Bank

Bitcoin (BTC) update door Misss Bitcoin + Pizza Day, Facebook Coin, Deutsche Bank

In deze video bespreekt Misss Bitcoin o.a. de volgende zaken:

Misss Bitcoin

Hi, wat leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe video. In deze video bespreken we deze week iets meer dan drie belangrijke nieuwsitems. We beginnen met Pizza Day, ik leg je uit waarom dit - na 9 jaar - nog steeds een belangrijke dag is.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Daarnaast spreken we over Facebook. Facebook begint namelijk haar eigen coin. Dit tot ergernis van vele analisten, ik leg je uit waarom deze zet van Facebook een onwijs grote en negatieve impact kan hebben.

Ook wil ik even een kanttekening zetten bij de 'criminele mixer' die deze week offline gehaald is. Ondanks dat Mixers onder de witwas typologie vallen, vind ik dat hier wel wat voor te zeggen is. We spreken tevens over Craig Wright, die een copy(W)right aanvraag deed betreffende het bitcoin whitepaper. Maar wat velen niet weten is dat de - waarschijnlijk - meest beruchte familie van de wereld eerder in handen was van dit recht.

Daarnaast bespreken we weer een stukje macro-economie en gaan we dieper in op de pijnlijke koers van de Deutsche Bank en bespreken we de massa ontslagen bij Ford en General Motors.

Natuurlijk sluiten we ook deze video weer af met de technische analyse.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties