VIDEO Misss Bitcoin legt uit: Waarom daalde bitcoin

De afgelopen week was het schrikken geblazen voor de burgers van cryptoland. Misss Bitcoin komt met een antwoord, wat, waarom, en hoe nu verder!?

Waarom daalde bitcoin

In deze video vertelt ze onder andere waarom de koers van bitcoin gisteren zo enorm daalde. Er volgens haar vier verschillende mogelijkheden: Goldman, de mega Whale van Silk Road, de hoeveelheid uitstaande shorts, of gewoon de Selffulfilling Prophecy genaamd Technische Analyse ;) En dat, heel toevallig allemaal op het zelfde moment.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin in Iran 24.000 dollar!

Daarnaast heeft ze nog iets belangrijks wat ze met jullie wil delen, want in Iran kostte bitcoin ineens 24.000 dollar. Waarom dat is, vertelt ze je in deze video.

Ook komt natuurlijk de grafiek aanbod en checken we wat we aankomende week kunnen verwachten van bitcoin.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsMisss Bitcoin

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...