Wikipedia-oprichter op affiche van Hard Fork Summit in Amsterdam

Wikipedia-oprichter op affiche van Hard Fork Summit in Amsterdam

Op 15 tot en met 17 oktober vindt in Amsterdam de tweede editie van de Hard Fork Summit plaats. Organisator is The Next Web, bekend van haar indrukwekkende technologie-event elke zomer.

Hard Fork Summit 2019

Op het affiche staan inspirerende sprekers op het gebied van fintech, blockchain en wet - en regelgeving. De hamvraag: wat zijn de financiële, decentrale businessmodellen van de 21ste eeuw?

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het programma bestaat uit keynotes, discussiepanels en netwerksessies. 's Avonds staan diverse meetups in Amsterdam op het programma die aansluiten bij het evenement.

De volgende sprekers zijn bevestigd en de lijst breidt zich uit.

Locatie van het evenement:

TQ
Singel 542
1017 AZ AMSTERDAM

Over The Next Web

TNW is een wereldwijd merk en de technologie lovers informeert, inspireert en verbindt via diverse websites, evenementen en diensten.

Bekend is de media-outlet thenextweb.com en het bekroonde tech-evenement TNW Conference. Ook heeft TNW een co-working label (TQ.co), een wereldwijde startup-database (Index.co) en levert het innovatieprogramma's aan bedrijven en overheden via TNW X.

Lees meer over:
hard fork Ripple ConsenSys

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties