BTC omhoog! | Doneer BTC & ETH UNICEF & Meer Crypto Nieuws

Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen.

We zijn ook gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt en andere interessante nieuwtjes over nieuwe technologische ontwikkelingen, massa-adoptie en opkomende altcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

BTC omhoog! | Doneer BTC & ETH UNICEF & Meer Crypto Nieuws

Met vandaag: UNICEF gaat donaties in de vorm van #cryptocurrencies accepteren. Dat maakt de United Nations International Children’s Emergency Fund (UNICEF) bekend in een persbericht, Een van ‘s werelds grootste cryptocurrency #exchanges, Binance, gaat naar verluidt twee nieuwe kanalen toevoegen die klanten kunnen gebruiken om #bitcoin (BTC), ether (ETH) en stablecoin tether (USDT) te kopen. Dit bevestigt de CEO van het handelsplatform, Changpeng Zhao, in een tweet op woensdag 9 oktober, Bijna 7% van alle bestaande bitcoin (BTC) is op dit moment in bezit van acht cryptobeurzen. Dat meldt het twitteraccount The Token Analyst. In totaal gaat het om zo’n 1.2 miljoen BTC ($9.9 miljard op het moment van schrijven) dat in handen is van de grote jongens binnen de industrie en Tim Draper: ‘Bitcoin (BTC) wordt sneller dan VISA en banken verliezen controle’.

• Website Fomoflash•

➦ Neem eens een kijkje op de website van Fomoflash! www.fomo-flash.nl

Profiel Fomoflash

Hey, jij daar! Mijn naam is D. van Fomoflash en ik ben net als vele anderen in december 2017 ingestapt in de wereld van de cryptovaluta. In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd en als newbie ben ik destijds veel geld verloren door te investeren in de verkeerde projecten. Maar ik kreeg de smaak te pakken en wist uiteindelijk waar ik op moest letten en dus ook juiste keuzes te maken.

Kortom, in een relatief korte tijd ben ik veel te weten gekomen over crypto. Daarom ben ik gestart met het maken van vlogs over mijn ervaringen in deze bijzondere wereld!

Op mijn kanaal Fomoflash wil ik mijn opgedane kennis met jullie delen en wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, tips en trends op het gebied van cryptocurrency.