Coinbase: storten fiat-tegoeden naar Paypal nu gratis

907 totale weergaven

Beleggers kunnen hun fiat-tegoeden op Coinbase nu gratis storten naar Paypal. Eerder was er sprake van een transactievergoeding.

Coinbase en Paypal

Coinbase heeft deze functionaliteit niet groots aangekondigd, maar stilletjes doorgevoerd. De ruilbeurs is met 20 miljoen geregistreerde gebruikers de grootste exchange ter wereld. De functie is vooralsnog alleen beschikbaar voor gebruikers uit Noord-Amerika, Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie. Voorlopig is ook eenrichtingsverkeer: je kunt alleen je fiat-tegoeden storten op Paypal en níet andersom: fiat storten op je Coinbase-account. Klanten zullen opnieuw door een KYC-procedure moeten om er gebruik van te maken.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin

Bitcoin staat momenteel op circa 4.000 dollar na een dipje afgelopen nacht. De totale marktwaarde van de cryptomarkt is op moment van schrijven is 129 miljard dollar. Op Coinbase (Pro) kunnen beleggers handelen in bitcoin, ethereum, bitcoin cash, litecoin, ethereum classic (ja, nog steeds!), 0x, Basic Attention Token en binnenkort ZCash.

Cardano en Stellar

Er gaan sterke geruchten dat Cardano (ADA) en Stellar (XML) binnenkort genoteerd worden aan de beurs. Volgens berichten, onder meer op Ethereumworldnews, gaat Cardano eerder opgenomen worden dan Stellar.

Lees verder: Coinbase-effect: koersen Stellar, Cardano en ZCash stijgen, maar voor hoe lang?

Inschrijven nieuwsbrief


Bron: Blokt

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...