Crypto verhandelen met WhatsApp

989 totale weergaven

Over de hele werken we aan manieren om crypto te promoten. Zo heeft een team van ontwikkelaars een wallet gecreëerd waarmee gebruikers toegang hebben tot hun cryptocurrency via WhatsApp. Met behulp van de Wuabit-service kunnen gebruikers binnenkort bitcoin verzenden, ontvangen en verhandelen.

De WhatsApp-gerichte dienst van Wuabit is bijna klaar, waarna het team zal kijken naar het bieden van vergelijkbare functionaliteit voor Telegram, Facebook Messenger en Viber.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Wuabit levert Crypto-services aan WhatsApp-gebruikers

Volgens een rapport in de Britse krant The Express is Wuabit’s poging om Bitcoin-ondersteuning in WhatsApp te integreren bijna klaar. De service wordt door de ontwikkelaars zelf beschreven als een door AI aangedreven “softwareagent”. Het doel is om WhatsApp-gebruikers makkelijk Bitcoin-betalingen te verzenden en ontvangen met chat-opdrachten.

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=””]”We zijn bijna klaar met het uitvoeren van de core-service voor crypto wallets, te beginnen met BTC.[/penci_blockquote]

Wuabit is van plan om volgende maand een open bètatest van de service te lanceren. Volgens een bericht van het team op Medium zijn de ontwikkelaars van plan om in de toekomst meer diensten toe te voegen. Er zijn ook plannen om andere populaire cryptocurrency’s te integreren. Volgens Wuabit’s website zullen dit Litecoin, Bitcoin Cash en Ether zijn.

Naast ondersteuning voor andere crypto-items, werkt Wuabit ook aan de uitbreiding van de service. Hun doel zijn andere populaire messengers zoals Telegram, Facebook-messenger en Viber. De hoop is dat door het leveren van diensten vanuit een vertrouwde applicatie, meer mensen bereid zullen zijn om crypto zelf te proberen.

Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd