Goedemorgen Bitcoin: Whales kopen BTC in

836 totale weergaven

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Whales zijn aan Bitcoin het accumuleren, aldus analysebedrijf Glassnode

Whales zijn aan het accumuleren, aldus Bitcoin analysebedrijf Glassnode. Volgens de data van on-chain analysebedrijf Glassnode zijn de grote vissen in de bitcoin oceaan flink aan het inslaan.

Sinds de crash van 13 maart is het aantal bitcoin adressen met meer dan 1000 bitcoin flink toegenomen. Hetgeen volgens de analisten van Glassnode een indicatie is dat steeds meer rijke individuen flink in bitcoin investeren.

Deze 13 beursgenoteerde bedrijven hebben Bitcoin op de balans

De afgelopen maanden bracht MicroStrategy de Bitcoinwereld in vervoering door voor meer dan $425 miljoen aan bitcoin op de balans te zetten. Op deze website kun jij volgen welke beursgenoteerde bedrijven bitcoin op de balans hebben.

Na de move van MicroStrategy begon iedereen te speculeren welk bedrijf als volgende de stap zou zetten. Daarbij werd de naam van Square van CEO Jack Dorsey vaak genoemd. Dit bleek uiteindelijk ook waarheid, want deze week stapte het bedrijf met $50 miljoen in bitcoin.

Bitcoin netwerk verstuurt dagelijks voor 2,4 miljard dollar aan transacties

Elke dag wordt er gemiddeld 2,4 miljard dollar op het Bitcoin netwerk verstuurd. Dat blijkt uit onderzoek van The Block. Ze hebben alle transacties uit het afgelopen kwartaal drie (juli, augustus en september) onderzocht.

De conclusie: er zit nog steeds behoorlijke groei in het Bitcoin netwerk. Het gaat om een toename van 25% in transactiewaarde ten opzichte van het vorige kwartaal.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...