Goedemorgen Bitcoin: Klanten van Cryptopia hebben recht op $100 miljoen

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Rechtszaak Cryptopia: $100 miljoen crypto behoort toe aan klanten

Een overwinning voor de gedupeerden in de rechtszaak tegen Cryptopia. De beurs stopte de handel nadat zij werden gehackt. Nu heeft een rechter in Nieuw-Zeeland een uitspraak gedaan: de klanten hebben recht op de $100 miljoen aan cryptocurrency's die nog bij Cryptopia staan.

De beurs werd in 2019 gehackt en er werd voor $16 miljoen buitgemaakt. Dat was voor de mensen achter de beurs voldoende om de boel te sluiten.

Coronavirus: Rode Kruis bouwt medische post van Bitcoin donaties

Het Italiaanse Rode Kruis vroeg eerder om donaties, ook in bitcoin. Inmiddels hebben zij er een mooie medische post van op kunnen zetten voor de strijd tegen COVID-19.

In totaal wist de organisatie 32.000 dollar (29.400 euro) in minder dan één maand op te halen.

Bitcoin gebruik op Lightning Netwerk: 945 BTC ‘gelocked’, recordhoogte voor 2020

Het Lightning Network heeft op dit moment zo'n 945 BTC op het netwerk staan, dat is het hoogste punt van dit jaar. Via Lightning kun je sneller en goedkoper transacties doen dan op de 'gewone' manier. Het is een peer-to-peer netwerk zonder miners.

[the_ad id="52096"]

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...