Goedemorgen Bitcoin: 60% van alle BTC staat al 1 jaar stil

906 totale weergaven

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bitcoin in mei: Regulering laat sporen achter, de Halving 2020 en Faketoshi

Mei van dit jaar was een bewogen maand. De ‘cryptowet’ zorgde in Nederland opnieuw voor slachtoffers onder bitcoin bedrijven. De bitcoin halving vond plaats, JK Rowling vroeg naar bitcoin en Craig Wright kreeg opnieuw klappen te verduren.

60% van alle Bitcoin (BTC) stond al minstens 1 jaar stil

Ondanks de flinke prijsschommelingen in het afgelopen jaar staat een groot gedeelte van de bestaande bitcoin al meer dan een jaar stil. 60% van de bitcoin staat meer dan een jaar op één adres.

Hup Bitcoin #31 Over Faketoshi, Goldman Sachs en privacy met transacties

n deze kersverse Hup Bitcoin Podcast #31 bespreken we het nieuws van de afgelopen week. Onder andere de uitspraken van investeringsbank Goldman Sachs over bitcoin komen voorbij. De bank raadt hun klanten af om in bitcoin te investeren, zij noemen het geen beleggingscategorie.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...