Goedemorgen Bitcoin: Handelaar stal ruim $13 miljoen van investeerders

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bitcoin handelaar failliet nadat hij investeerders geen $13 miljoen uitkeerde

Een Zuid-Afrikaanse bitcoin handelaar is failliet verklaard nadat hij de $13,3 miljoen van verschillende investeerders niet uitkeerde.

Willie Breedt, de CEO van VaultAge Solutions, dook onder maar werd toch gevonden door de lokale autoriteiten. Hij handelde in bitcoin voor investeerders maar hij keerde minder winsten uit dan dat hij zou moeten doen.

10 tips om Bitcoin (BTC) meer anoniem te gebruiken

Privacy is opgenomen in artikel 10 uit de Nederlandse grondwet, waarbij iedereen recht heeft op ‘eerbiediging van de persoonlijke levenssfeer’.

Geld hoort ook tot de persoonlijke levenssfeer, dus Bitcoin als geld ook. We zetten enkele tips op een rij hoe je meer anoniem kunt zijn als bitcoiner.

‘Bitcoin is ongeveer evenveel waard als Jeff Bezos, maar hij kan nooit alle BTC kopen’

Multimiljardair Jeff Bezos heeft zijn eigen record aangescherpt. Hij heeft zijn vermogen namelijk flink uitgebreid. De ondernemer is rijker dan ooit met een vermogen van bijna $172 miljard.

Daarmee is al de rijkdom van Bezos nu evenveel waard als de totale marktkapitalisatie van Bitcoin (BTC). Met de huidige prijs van ~$9.200 is deze namelijk gelijk aan ongeveer $170 miljard.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...