Goedemorgen Bitcoin: ‘Amerikaanse politie loopt $1.7 miljard mis’

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 18,778.10USD. Dat is -5.61% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0053253526BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 359,486,277,574.54 met een circulatie van 19,143,912 aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Amerikaanse politie verkocht al 185.000 Bitcoin (BTC) tijdens veilingen

Wanneer de Amerikaanse politie bitcoin in beslag neemt, wordt het niet in kas gehouden. De US Marshals verkopen de bitcoin via verschillende veilingen.

Hodlen was achteraf bezig geweest, ze zouden zo'n $1.7 miljard zijn misgelopen door de vroege verkoop.

[the_ad id="52096"]

Bitcoin ontwikkelaars gaan strijd met elkaar aan in ‘Street Fighter’ game

Tijd voor een wat luchtiger nieuwtje! Verschillende bitcoin ontwikkelaars gingen met elkaar de strijd aan in een bitcoin game die lijkt op Street Fighter.

In een videogame van bitcoin-startup Zebedee speelden twee ontwikkelaars met de digitale versie van zichzelf. Zij vochten tegen elkaar terwijl de bezoekers van de conferentie het allemaal konden zien gebeuren.

Ruim 65 miljoen euro aan bitcoin gestolen bij cryptobeurs Altsbit

Het is weer eens tijd voor een waarschuwing: not your keys, not your bitcoin. Cryptobeurzen verliezen regelmatig (een deel) van hun klantenfondsen door een gebrekkige veiligheid.

Het is voor hackers interessant om zich te focussen op partijen met relatief veel bitcoin. Dan kom je al snel uit bij beurzen. Maar liefst 10% van álle Bitcoin (BTC) staat gestald op cryptobeurzen

Kennisupdate Yieldt, Bitcoin Magazine NL e.a.

Donderdag 20 februari houdt cryptobelegger Yieldt hun eerste kennisavond. Tijdens dit event licht Yieldt haar beleggingsstrategie toe, geven diverse cryptodeskundigen een presentatie en gaan wij het gesprek aan met traditionele handelaren. Ook wij van Bitcoin Magazine NL zijn spreker op dit event.
Datum: 20 februari a.s.
Locatie: Hofplein 20, Rotterdam
Aanvang: 16.00 uur

Schrijf je hier gratis in: klik!

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...