Goedemorgen Bitcoin: Amerika ‘print’ even $700 miljard bij

386 totale weergaven

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Fed verlaagt rente naar bijna 0%, print $700 miljard bij en bitcoin koers veert op

De Amerikaanse centrale bank is er alles aan gelegen de economie draaiende te houden. Dat doen ze door een aantal drastische maatregelen aan te kondigen.

Daarbij hoor teen renteprijs van bijna 0% en het 'bijprinten' van $700 miljard. tjan

Bitcoin en het Coronavirus, vooralsnog een slecht huwelijk. Of toch niet?

De wereld en ook Nederland is compleet in de ban van het Coronavirus. Dat leidt tot (terechte) paniek voor wat er komen gaat: een ontwricht zorgstelsel en ontregelde maatschappij. Veroorzaakt door een virus dat lastig te beteugelen is.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...