Goedemorgen Bitcoin: ‘6 redenen waarom BTC koers nog gaat stijgen’

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

6 redenen waarom de bitcoin (BTC) prijs nog kán stijgen

Tesla mag dan fors stijgen, ook Bitcoin (BTC) is het jaar 2020 begonnen met een rendement van 28% in januari. Gaat de cryptomunt deze stijgende lijn voortzetten of ligt er een diepere correctie onder de $8.800 op de loer?

Hoe de koers precies verloopt, blijft vrijwel onvoorspelbaar. Wel zijn er een aantal factoren waar je als belegger rekening mee kunt houden.

Volgens de onderzoekers van de Noorse firma Arcane Reseach én cryptobeurs Luno zijn er genoeg signalen dat de top van de prijs dit jaar nog (lang) niet bereikt is.

Lees hier alle 6 redenen waarom de prijs nog gaat stijgen

[the_ad id="52096"]

Mede-oprichter Twitter investeert in bitcoin app voor ‘nocoiners’

Christopher Isaac “Biz” Stone, mede-oprichter van Twitter én Medium neemt een belang in de Britse start-up Mode Banking, die een mobiele app voor bitcoin (BTC) beleggers heeft ontwikkeld.

De makers achter de mobiele app Mode willen gebruikers aantrekken die zo snel mogelijk in cryptovaluta willen handelen. Het proces is zo ingericht dat iemand binnen enkele minuten een account heeft én door de KYC-procedure is gegaan.

Echter, uit een test van The Block blijkt dat verificatie van iemands gegevens toch nog 45 minuten in beslag nam.

Ook beleggers in Nederland kunnen de app downloaden en de instap is vanaf iets meer dan 50 euro. Het verdienmodel is op basis van handelscommissie. Ze rekenen 0,99% commissie per order.

[the_ad id="52121"]

Interview! Marius Jansen treedt terug bij bitcoin beurs Deribit door vertrek Panama

Mede-oprichter Marius Jansen treedt deze week terug als operationeel directeur bij bitcoin optiebeurs Deribit. Dat is een gevolg van het vertrek van de bitcoin beurs naar Panama. Dat nieuws maakt Jansen bekend tijdens de podcast Hup Bitcoin van Bitcoin Magazine NL.

Deribit is geregistreerd in Panama om vanuit dat land de bloeiende bitcoin handel voor te zetten. Zijn broer en compagnon John Jansen blijft aan als CEO en verhuist wél naar Panama. Marius houdt zich niet meer bezig met de dagelijkse zaken binnen het bedrijf en blijft aan als adviseur vanuit Amsterdam.

[the_ad id="52122"]

Kom ook eens gezellig langs in onze gloednieuwe Discord server om te praten over prijs, nieuws en andere ontwikkelingen.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...