IOTA (MIOTA) mikt met nieuwe cryptowallet Trinity op adoptie

402 totale weergaven

IOTA heeft de Trinity software wallet gelanceerd. Dat maakt het blockchainbedrijf uit Berlijn in een persbericht bekend. Het moet bezitters en gebruikers van de MIOTA cryptomunt meer gemak gaan bieden.

IOTA (MIOTA) en wallet Trinity

De bètaversie heeft nu 160.000 downloads en $1,8 miljard aan transacties. De software is door enkele cybersecurity firma's goed bevonden. In het onderstaande filmpje kondigt het project de wallet aan.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

IOTA

IOTA komt regelmatig in het nieuws met nieuwe partnerships. Zo gaat men samenwerken met Primority, een specialist in voedselkwaliteit.

Beide partijen beogen om meer transparantie te brengen in de voedselketen. Zo weten we niet altijd wat we precies eten en welke allergenen er in het voedsel kunnen zitten.

Ook manifesteert IOTA zich in de kledingsector door een samenwerking met ALYX, EVRYTHNG en Avery Dennison. Dat project beoogt meer transparantie in de toeleveringsketen binnen de kleding industrie.

MIOTA koers

MIOTA heeft 19 december 2017 ooit op een koers van $5,69 gestaan, de all-time high. Op moment van schrijven staat de koers op $0,38.

2019 begon met een koers van $0,348 en is relatief minder gestegen dan bitcoin (BTC) en andere 'major' altcoins.

IOTA (MIOTA) mikt met nieuwe cryptowallet Trinity op adoptie

Bron: IOTA

Lees meer over:
IOTAMIOTAwallet

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...